LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Woonbeurs Waalsprong op 25 november!


Op zaterdag 25 november is de Woonbeurs Waalsprong. Diverse ontwikkelaars presenteren daar weer nieuw woningaanbod in de Waalsprong. Er is op de beurs ook volop aandacht voor de mogelijkheden om zelf te bouwen. Volop informatie en inspiratie dus!

 

campagnebeeld woonbeurs 2017Het is al weer de vijfde editie van de Woonbeurs Waalsprong. Dit jaar zijn er 7 stands met woningbouwprojecten, zowel koop als huur, in diverse prijsklassen. Er worden nieuwe projecten gepresenteerd en er gaan ook projecten in verkoop. Ook is er kavelaanbod in De Waalsprong onder andere in de Waaijer. De nieuwste bouwlocatie Zuiderveld en de laatste ontwikkelingen in Grote Boel staan tijdens deze dag in de schijnwerpers.

 

Ontdek Zuiderveld
Laat je verrassen door de nieuwste woonbuurt van de Waalsprong: Zuiderveld! In deze eigentijdse wijk ten noorden van de Keizer Hendrik VI-singel vind je straks groen en ruimte om te leven. Een robuuste groenstructuur dooradert het gebied. Je woont daarom altijd in de buurt van bomen, beplanting  of een wadi. Ook voor kinderen is Zuiderveld een heerlijke buurt om te wonen en te spelen. Naar binnen? Nog lang niet!

 

zuiderveld 2017 jpgMet de Betuwe en Park Lingezegen nabij geniet je nog eens extra van deze bijzondere pek. Tegelijkertijd tref je alles wat je nodig hebt gelijk om de hoek, zoals winkels, scholen, sport en medische voorzieningen. En het centrum van Nijmegen is dichterbij dan je denkt; in 20 fietsminuten sta je in de gezellige historische binnenstad.

 

Je kan alvast kennismaken met de woonsfeer van Zuiderveld. Er wordt een tip van de sluier opgelicht tijdens de Woonbeurs Waalsprong; hier wordt het woningaanbod van de eerste fase gepresenteerd. Ontdek de mogelijkheden van Zuiderveld! Kijk voor meer informatie op www.zuiderveld-nijmegen.nl.

 

Meer over de nieuwe projecten in Zuiderveld:

Project Nieuwe Buurt
Project Zuyd

Project Keizer 6

 

woonbeurs 2017 grote boelGrote Boel komt tot leven

Wonen in een tuindorp. Dat is wonen in Grote Boel. De ruime opzet, het groene karakter én de waterrijke omgeving zijn inmiddels goed zichtbaar. Als straks de Oosterhoutse Plas gereed is, biedt dit ook volop mogelijkheden voor recreatie op en langs het water.

 

Kenmerkend voor Grote Boel zijn de woonhofjes, de fietsvriendelijke straten en de uitgesproken architectuur die een  hint geven naar een leven op een landgoed in landelijke sfeer. Al vele bewoners vonden hun eigen plek in deze rustige woonbuurt; er zijn al zo’n 600 woningen gerealiseerd en daarmee is driekwart van de wijk gereed. Wie nog kans wil maken op wonen in Grote Boel moet snel zijn; er zijn nog enkele woningbouwprojecten in verkoop.

Ook voor Grote Boel geldt dat de binnenstad dichterbij is dan je denkt. Maar de wijk sluit aan op de al aanwezige woonbuurten van Oosterhout en bewoners kunnen leunen op een uitgebreid palet aan al aanwezige voorzieningen. Voel je thuis in deze gezellige wijk! Kijk voor meer informatie op www.waalsprong.nl/groteboel.

 

Bekijk hieronder het laatste woningaanbod in Grote Boel:
NieuwNoord - in een project van 87 woningen zijn nog fraaie rij- hoekwoningen en tweekappers beschikbaar

Mooiland - nog ruime tweekappers beschikbaar
De Grift - tweekappers, nu met uitbouw
De Buitenplaats - nog slechts twee woningen beschikbaar
Talis - informatie over 42 sociale huurwoningen waaronder 3 rolstoelwoningen

 

Aanbod in Lent

Op de woonbeurs tref je nog één project aan met aanbod in Lent; De Laak. Ruim wonen in een bijzondere woning in het hart van Lent? Bekijk hier meer over project De laak. En bezoek de woonbeurs voor meer informatie!

 

Zelf je huis bouwen?

Altijd al op je eigen stuk grond het huis van je dromen willen bouwen? Leef je droom! In de Waalsprong zijn verschillende kavellocaties voor zelfbouwers die een eigen stempel willen drukken op hun ideale droomhuis.

 

woonbeurs 2017 kavelsDe omgeving is uniek. Dicht bij de stad die alles heeft, maar ook de rust en ruimte van de uiterwaarden van de Waal en Park Lingezegen op steenworp afstand. Landschapspark De Waaijer verbindt de nieuwe wijken in Lent en Oosterhout met park Lingezegen, maar ook met het nieuwe Rivierpark.

 

In De Waaijer zijn op twee locaties kavels te koop; aan de Zandse plas en in park Waaijenstein. Hét ultieme buiten wonen in alle rust en ruimte. Ook in Grote Boel kun je zelf je huis bouwen. Een heerlijke plek om het waterrijke landschap te beleven.

Je krijgt bij het ontwerpen van jouw woonhuis alle vrijheid in architectuur. Om ervoor te zorgen dat de woningen aansluiten bij de omgeving is een aantal spelregels en randvoorwaarden opgesteld. Vraag ernaar in de Kavelwinkel. Of kom voor meer informatie naar de Woonbeurs Waalsprong! Kijk voor meer informatie op www.waalsprong.nl/informatie/kavels/.

 

Woonbeurs op 25 november

Op de Woonbeurs Waalsprong van 25 november kunt u kennismaken met het ruime woningaanbod. U bent welkom tussen 11.00 en 14.00 uur in Wooninformatiecentrum in Thermion in Lent. Wandel eens vrijblijvend langs het aanbod, bekijk de grote maquette en laat u informeren over de mogelijkheden om uw woondroom te verwezenlijken in de Waalsprong. Komt u ook?

 

Lees hier ook de laatste nieuwsbrief Waalsprong Actueel met Woonbeurs Special.

 

Woonbeurs label 2017

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media