LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Woonbeurs Nijmegen: zaterdag 13 april

 

Op de Woonbeurs Nijmegen vind je het meest actuele aanbod van woningen én kavels voor zelfbouw in de gemeente Nijmegen. Ontwikkelaars en makelaars presenteren hun woningaanbod in koop en huur overzichtelijk bij elkaar, maar je vindt er ook informatie over hypotheken, duurzaam wonen, gasloos wonen en nog meer.

 

Natuurlijk is er net als andere jaren weer een speciaal Waalsprongplein ingericht, met al het nieuws dat de Waalsprong te bieden heeft. Hier vind je informatie over nieuwe woningbouwprojecten en de overzichtsmaquette van de Waalsprong. De volgende projecten staan op het Waalsprongplein:

 • Wonen op de Set - Take One: verschillende typen koopwoningen in Zuiderveld
 • De Regisseur: koop- en huurwoningen in Zuiderveld
 • Zuyd: koopwoningen in Zuiderveld
 • Soetegaerde: divers aanbod koopwoningen in Woenderskamp
 • Historische Tuin: koopwoningen in Woenderskamp
 • Hart van de Waalsprong: een eigentijds centrumgebied met woningen, horeca en voorzieningen
 • Kavelwinkel Nijmegen: ontdek hier de ruimte om zelf je woondroom te realiseren op een vrije kavel
 • Park Waaijenstein: koop- en huurappartementen in De Waaijer
 • Drijvend Wonen: drijvende woningen op de Lentse Plas
 • Bongerd & Dijcke: koopwoningen in de boomgaard of aan de dijk in de Stelt-Zuid
 • Lents Buiten: appartementen, koopwoningen in de boomgaard of aan de dijk in de Stelt-Zuid
 • Steltse Dijkgaarden: koopwoningen in de boomgaard of aan de dijk in de Stelt-Zuid

 

In het ‘Atelier’ van de Waalsprong vertellen we je graag over alle toekomstige ontwikkelingen. Het zijn plannen die nog niet helemaal vaststaan, maar waar we alvast een tipje van de sluier lichten. En ben je op zoek naar inspiratie om je tuin in te richten? Denk dan eens groen in plaats van steen, en draag bij aan een diervriendelijke wijk. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden in onze stand over Stadsnatuur in de Waalsprong!

 

In Hof van Holland komt een eigentijds stadshart, waarin wonen wordt gecombineerd met winkels, horeca en voorzieningen. Of je nu wilt kopen of huren, straks is hier voor ieder wat wils. Of kies je nu al voor het nabijgelegen Woenderskamp, waar de eerste woningen in verkoop zijn. Ook hier worden langzaam meer projecten bekend. In Zuiderveld worden de eerste woningen bijna opgeleverd, maar er komen nog steeds nieuwe projecten in verkoop. Ook de Stelt-Zuid, een uniek stukje Nijmegen, krijgt steeds meer vorm. Hier komen straks woningen met een boomgaard als je achtertuin. Of kies jij voor een dijkwoning? Met een prachtig uitzicht op Nijmegen.

 

Bereikbaarheid

Pathé Nijmegen is bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Als je met de auto komt kan je gratis parkeren op het terrein van Pathé. Als deze parkeerplaats vol is kan er worden uitgeweken naar P+R Nijmegen-Noord, let op: P+R Nijmegen-Noord is betaald parkeren. Je kunt ook bus 300 nemen en uitstappen bij busstation ‘Nijmegen P+R Waalsprinter’.

 

Natuurlijk kan je ook met de fiets komen. Pathé ligt direct aan de snelfietspad van Nijmegen naar Arnhem. Het ligt op slechts 10 minuten fietsen vanaf station Nijmegen-centraal. 

 

De beurs is geopend tussen 11.00 en 15.00 uur. Zien wij jou op zaterdag 13 april?

 

woonbeurs nijmegen 2019

 

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media