LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

woonbeurs2018

Woonbeurs Waalsprong: zaterdag 15 december

De Waalsprong is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig stukje Nijmegen. Misschien voel jij je hier binnenkort helemaal thuis? Op de Woonbeurs Waalsprong vind je het meest actuele aanbod van nieuwbouwwoningen en alles over de mogelijkheden om zelf te bouwen. Daarnaast lichten ontwikkelaars alvast een tipje van de sluier van woningen die binnenkort in verkoop gaan.  Wil je weten wat er verder allemaal op stapel staat? Kom dan naar de Woonbeurs voor alle plannen voor de Waalsprong in de nabije toekomst.

 

In Hof van Holland komt een eigentijds stadshart, waarin wonen wordt gecombineerd met winkels, horeca en voorzieningen. Of je nu wilt kopen of huren, straks is hier voor ieder wat wils. Of kies nú al voor het nabijgelegen Woenderskamp, waar de eerste woningen in verkoop zijn. Met ‘Wonen in de Boomgaard’ en ‘Wonen aan de Dijk’ in Stelt-Zuid, krijgt de Waalsprong er compleet nieuwe woonsmaken bij. In Zuiderveld is de woningbouw nu volop begonnen. Maak kennis met het nieuwste woningaanbod daar!

 

Vier jij je volgende kerst in de Waalsprong? Ontdek jouw nieuwe thuis op de Woonbeurs Waalsprong op zaterdag 15 december!  

 

De beursvloer van de Woonbeurs is onderverdeeld in een aantal zones (Hof van Holland en Woenderskamp, Zuiderveld, de Stelt-Zuid, ruimte voor zelfbouw, en Atelier Waalsprong). Hier vind je o.a. informatie over:

 • Hart van de Waalsprong: een eigentijds winkelcentrum met woningen, horeca en voorzieningen
 • De Stadstuin Nijmegen: het eerste woningbouw project met koopwoningen in de wijk Woenderskamp
 • Het Citadelcollege en de Stg Sint Josephscholen vertellen over hun plannen voor onderwijs. En hoor alles over een nieuw zorgcentrum in het Hart van de Waalsprong.
 • Wonen op de Set, take 1: koopwoningen in Zuiderveld
 • Keizer 6: vrije sector huurwoningen in Zuiderveld
 • De Regisseur: koop- en huurwoningen in Zuiderveld
 • Drijvend Wonen: drijvende woningen in Lentse Plas
 • Park Waaijenstein: koop- en huurappartementen in De Waaijer
 • Stelt-Zuid: wonen in de boomgaard of aan de dijk
 • Ruimte om zelf je woondroom te realiseren op een vrije kavel
 • het Atelier: een tipje van de sluier over de plannen voor de Waalsprong

Download beursplattegrond

 

Je bent van harte welkom op 15 december, van 11 tot 15 uur in Thermion in Lent.

 

Bereikbaarheid

Thermion is uitstekend bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Lijnen 13 en 15 stoppen voor de deur. Het NS-station Nijmegen-Lent ligt op een klein kwartier loopafstand.

 

Op de hoogte blijven? Meld je dan nú aan voor onze nieuwsbrief Waalsprong Actueel, zodat je niets hoeft te missen! Lees hier alvast de Woonbeursspecial!

 

 

informatiebalkwoonbeurs

 

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media