LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Thermion

 

Het volledig gerenoveerde Thermion heeft een centrale functie voor de wijk. Het gebouw is een voormalige oude Philpsfabriek en heeft een schat aan historische waarde en een unieke centrale ligging.  

 

 

 

Het Het Ketelhuis in een nog onbebouwde omgeving. multifunctionele Thermion is een ontmoetingsplek in de Waalsprong. Een wijk waar straks circa 30.000 mensen wonen! Het UMC St Radboud heeft zich er gevestigd met het nieuwe Academische Gezondheidscentrum Thermion. Een uniek samenwerkingsverband tussen het UMC en tal van eerstelijns zorgaanbieders, zoals een huisartspraktijk, fysiotherapiepraktijk, psychologen, logopedisten, diëtisten, een apotheek.


De Jeugdtandarts Beuningen heeft vanaf september 2012 haar tweede vestiging geopend in het gebouw. Het Wooninformatiecentrum Waalsprong is ook gevestigd in Thermion. Hier vindt u alle informatie over de nieuwbouw van de Waalsprong.


Thermion is gelegen aan de verbindingsweg tussen Nijmegen en Arnhem, midden in de wijk Laauwik, onderdeel van Lent.

 

EFRO

De renovatie van Thermion is mede mogelijk gemaakt door EFRO-subsidie van de Europese Unie.

 

 

 

 

                                                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media