LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland
Spronglevend

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Spronglevend november 2011

Dinsdag 8 November 2011 | reacties 0

Cover Spronglevend november 2011Spronglevend is het (papieren) informatiemagazine voor inwoners van de Waalsprong. Het magazine heeft voor de bewoners een vertrouwde naam. Met dit speciale nummer hebben we twee bijzondere keuzes gemaakt. Ten eerste hebben we er dit keer voor gekozen meer mensen in Nijmegen en omgeving op de hoogte te brengen van alles wat er te beleven is in de Waalsprong. Er is hier heel wat meer te doen dan u misschien verwacht… Deze uitgave is dit keer dan ook verspreid naar héél Nijmegen en omgeving. Klikt u hiernaast op de afbeelding om het volledige nummer van Spronglevend te downloaden.

 

Ten tweede vindt u de verschillende artikelen nog een keer terug op de site, mét daarbij nog meer informatie en interessante links! U treft u ze aan in het overzicht. Ook heeft u de mogelijkheid een reactie achter te laten: laat ons weten wat u er van vindt!

 

Redactieteam Spronglevend
 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media