LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Zuiderveld - Portaal

Woningcorporatie Portaal realiseert in Zuiderveld 42 eengezinswoningen. De woningen zijn met name geschikt voor tweepersoonshuishoudens, zoals starters en doorstromers. De woningen worden verhuurd via entree en gaan naar verwachting € 633,25 kosten per maand. 

 

Zuiderveld 

Wonen in  Zuiderveld betekent ruimte voor modern en hedendaags wonen in een stedelijke omgeving, met alle voorzieningen om de hoek. Een gezinsvriendelijke wijk, met alle voorzieningen binnen handbereik. Wie straks door Zuiderveld rijdt, loopt of fietst komt letterlijk op iedere straathoek een filmer van naam en faam tegen. De robuuste groenstructuur maakt het wonen in Zuiderveld extra aantrekkelijk. De wadi’s en het rijke groen daaromheen zorgen voor ruimte voor spelen, rust en ruimte in uw woonomgeving. Zo wordt midden in de wijk het  Ingmar Bergmanpark gerealiseerd, en wordt op termijn een park aan de oostzijde van de wijk ingericht, dat aansluit op park Grote Boel.

 

Planning 

Naar verwachting worden de woningen in het tweede kwartaal van 2022 opgeleverd. Als alles volgens planning verloopt worden de woningen eind 2021 aangeboden via Entree. 

 

Artist impression: opZoom architecten. 

 

portaal

 

Laatste nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden.

Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media