LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Zuiderveld - Op de set

Wonen op de Set

 

Nieuwbouwproject ‘Wonen op de Set’ ligt in de wijk Zuiderveld. Deze wijk ligt ten noorden van de Keizer Hendrik VI-singel en in de directe omgeving van de wijken Grote Boel, De Boomgaard, De Elten en Het Nijland.

 

KlokGroep gaat twee locaties in Zuiderveld ontwikkelen. Deze locaties krijgen samen de projectnaam ‘Wonen op de Set’. In 2014 heeft de gemeente besloten om de straten in Zuiderveld te benoemen naar filmregisseurs. Ben je een echte filmfan? In megabioscoop Pathé, die om de hoek ligt, kun je terecht voor je nodige dosis Hollywood blockbusters. De afzonderlijke locaties krijgen de subtitels ‘Take one’ en ‘Take two'. Het eerste deelgebied dat als eerste in verkoop gaat is ‘Wonen op de Set - Take one’.

 

Wonen op de Set - Take one gaat 21 maart in verkoop. Het project bestaat in totaal uit 27 woningen. Er worden hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen gerealiseerd. Naar verwachting wordt er eind 2019 gestart met de bouw. De woningen variëren tussen € 315.000 v.o.n. en € 599.500 v.o.n.

 

De planning van Wonen op de Set - Take two is nog niet bekend.

 

Start verkoop

Op 21 maart is er tussen 18.30 uur en 20.30 uur is er een start verkoop evenement in het LIV Woonbelevingscentrum. U bent hier van harte welkom met al uw vragen over Wonen op de Set, Take one. Via uw persoonlijke account kunt u zich nu al aanmelden voor dit evenement. Vanaf 21.00 uur diezelfde avond gaan de woningen online in verkoop. 

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite

 

Laatste nieuws

Start verkoop Wonen op de Set
Donderdag 14 Maart 2019 | reacties 0
Start verkoop Wonen op de Set Het project 'Wonen op de Set - Take one' gaat in verkoop! Het project wordt gerealiseerd door... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media