LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Zuiderveld - Op de set

Wonen op de Set

 

Nieuwbouwproject ‘Wonen op de Set’ ligt in de wijk Zuiderveld. Deze wijk ligt ten noorden van de Keizer Hendrik VI-singel en in de directe omgeving van de wijken Grote Boel, De Boomgaard, De Elten en Het Nijland.

 

KlokGroep gaat twee locaties in Zuiderveld ontwikkelen. Deze locaties krijgen samen de projectnaam ‘Wonen op de Set’. In 2014 heeft de gemeente besloten om de straten in Zuiderveld te benoemen naar filmregisseurs. Ben je een echte filmfan? In megabioscoop Pathé, die om de hoek ligt, kun je terecht voor je nodige dosis Hollywood blockbusters. De afzonderlijke locaties krijgen de subtitels ‘Take 1’ en ‘Take 2. Het eerste deelgebied dat als eerste in verkoop gaat is ‘Wonen op de Set - Take 1’.

 

De start verkoop van Wonen op de Set - Take 1 Staat gepland in het eerste kwartaal van 2019. Het project bestaat in totaal uit 27 woningen. Er worden hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen gerealiseerd.

 

Voor meer informatie:

www.wonenopdeset.nl

 

Laatste nieuws

Met gepaste trots: ‘Wonen op de Set’
Woensdag 12 December 2018 | reacties 0
Met gepaste trots: ‘Wonen op de Set’ Zaterdag 15 december presenteren KlokGroep tijdens Woonbeurs Waalsprong de plannen voor... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media