LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Zuiderveld - Middenhuur - Op de Set

In Take Two van het project Wonen op de Set worden 44 woningen aangeboden. Vierentwintig daarvan vallen in de middencategorie huur en worden online verhuurd namens een institutioneel belegger. De woningen worden gebouwd in de wijk Zuiderveld, en worden in het najaar van 2020 opgeleverd, naar verwachting in oktober.

 

De woningen van Huren Op de Set kenmerken zich door de speelse en elegante architectuur. Dit ziet u terug in de verspringende gevels, opvallende minerale steenstrips, subtiele Franse balkons en een eigentijdse kleurstelling.

 

De woningen hebben op de begane grond een ruime woonkamer en tuin. De open keuken is voorzien van luxe, moderne apparatuur. Er twee slaapkamers, een badkamer met douche en de zolder is vrij in te delen.

 

Meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op hurenopdeset.nl. Daar zijn ook de online huurprocedure en de huurprijzen te vinden, en de voorwaarden om voor een woning in aanmerking te komen. De verhuur van deze woningen is gestart op 30 juni, inschrijven kan tot 24 augustus.  

 

Woningen

» Meer woningen

Laatste nieuws

Verhuur Op de Set start eind juni
Donderdag 25 Juni 2020 | reacties 0
Verhuur Op de Set start eind juni Binnen het project ‘Wonen op de Set – Take Two’ in Zuiderveld vindt u ook huuraanbod: er... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media