LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Keizer 6

Dertig vrije-sector huurwoningen ‘Keizer 6’ in Zuiderveld

 

Keizer 6 presenteert dertig huurwoningen in de nieuwe wijk Zuiderveld. Op slechts 15 fietsminuten van de binnenstad van Nijmegen is het straks heerlijk wonen in een groene wijk met eigentijds karakter.

 

Gevarieerde woningen

Het project wordt gerealiseerd aan het Ingmar Bergmanpark, De Sergio Leonestraat en de Alfred Hitchcockstraat. Met elk een eigen karakter door verschil in gevel, hetzij in kleurstelling, raampartij of wel of geen dakkapel is er volop keuze voor een passende woning. Er zijn vier verschillende typen, de basiswoning, de verhoogde woning, met wel of geen dakkapel.  

Elke woning heeft drie slaapkamers, een ruime zolder en een vrijstaande berging. De woningen hebben een woonoppervlak variërend tussen 118 en 129 m² gbo. Keuken, badkamer en toilet zijn voorzien van luxe afwerking en apparatuur. 

 

Tuin

De tuinen van de beschikbare woningen zijn in verschillende richtingen georiënteerd; er is een voor en achtertuin bij iedere woning. Bij oplevering treft u de tuin aan met een keurig afgewerkt terras, looppad naar de berging, een schutting en zijn omsloten met groene hagen of hedera.

 

Zuiderveld

Zuiderveld is een groene wijk met een eigentijds karakter door de moderne, elegante en gevarieerde architectuur. Wie Zuiderveld ontdekt, zal in eerste instantie verrast worden door de rijke, groene opzet van de wijk. Wie straks door Zuiderveld rijdt, loopt of fietst komt letterlijk op iedere straathoek een filmer van naam en faam tegen. Voor de centrale straat door de buurt is de overkoepelende term ‘Op de Set’ gekozen. Toepasselijker kan niet, want de straat verbindt alle afzonderlijke regisseurs met elkaar. De woningbouw in Zuiderveld is volop in ontwikkeling en onlangs is de woningbouw van de eerste projecten gestart.

 

Inschrijven als belangstellende

Verwachting is dat de woningen eind mei 2019 worden opgeleverd. U kunt nu alvast uw belangstelling voor deze woningen kenbaar maken; schrijf u via de projectsite als belangstellende. De definitieve inschrijving voor de huurwoningen start vanaf medio januari. De huurprijzen variëren vanaf  € 944 euro per maand.

 

www.keizer6.nl

 

Laatste nieuws

Inschrijving vrije-sector woningen Keizer...
Dinsdag 15 Januari 2019 | reacties 2
Inschrijving vrije-sector woningen Keizer 6 gestart De inschrijving voor de 30┬ávrije-sector huurwoningen in het project Keizer 6 is gestart.... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media