LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

De Regisseur

Ontwikkelaar Stam en de Koning presenteert het nieuwe project ‘De Regisseur’ in Zuiderveld met in totaal 82 koopwoningen. Maak kennis met elegant wonen: vrijstaand, twee-onder-een-kap of tussenwoningen ieder met een eigen uitstraling en identiteit.

 

Het project De Regisseur speelt in op de verschillende kwaliteiten die het gebied heeft. Daarbij is de inrichting van de publieke ruimte en de erfafscheidingen erg belangrijk en een verlengstuk van de woonbeleving.  Het toevoegen van veranda’s, pergola’s, uitbouwen aan de zijgevel of voorgevel, sprongetjes van de achtergevel en voorgevel maakt dat er een afwisselend gevelbeeld ontstaat. Er wordt naast keimwerk gebruik gemaakt van bijzonder metselwerk met witte accenten en overstekken.

 

De woningen in De Regisseur spelen in op drie sferen:

 

Statig en Chique wonen aan de singel

Tweekappers van 149 tot circa 164 m2 gbo

Vrijstaande woningen van circa 163-171 m2 gbo

 

Prettig en levendig wonen aan het hof met veranda’s

Tweekappers van 149 - 164 m2 gbo

 

Sterk en Stads wonen
Direct aan het park onder een luifel

Rij en hoekwoningen van 127 - 139 m2 gbo

 

Zuiderveld

Zuiderveld is een groene wijk met een eigentijds karakter door de moderne, elegante en gevarieerde architectuur. Wie Zuiderveld ontdekt, zal in eerste instantie verrast worden door de rijke, groene opzet van de wijk. Wie straks door Zuiderveld rijdt, loopt of fietst komt letterlijk op iedere straathoek een filmer van naam en faam tegen. Voor de centrale straat door de buurt is de overkoepelende term ‘Op de Set’ gekozen. Toepasselijker kan niet, want de straat verbindt alle afzonderlijke regisseurs met elkaar. De woningbouw in Zuiderveld is volop in ontwikkeling en onlangs is de woningbouw van de eerste projecten gestart. ‘De Regisseur’ ligt omsloten door de straten Op de Set, de John Fordstraat en het Ingmar Bergmanpark en het Bert Haanstrapark. 

 

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie de projectsite of neem contact op met Hans Janssen Garantiemakelaars, tel 024-324 42 44.

 

 

Laatste nieuws

Pre-sale De Regisseur gestart!
Vrijdag 19 Juli 2019 | reacties 0
Pre-sale De Regisseur gestart! De pre-sale van het project De Regisseur is gestart. Het project wordt gerealiseerd door Stam en... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media