LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Vrijstaand type vrijstaande-woning

Zuiderveld - Zuyd vrijstaand vrijstaande-woning Zuiderveld - Zuyd vrijstaand vrijstaande-woning Zuiderveld - Zuyd vrijstaand vrijstaande-woning

Informatie

Project: Zuiderveld - Zuyd »
Gebied: Oosterhout »
Soort woning: Vrijstaand
Type woning: vrijstaande-woning
Aantal kamers: 4
Woonoppervlak: 174 m2
Kaveloppervlak: 428 m2
Inhoud: 652 m3
Status: Beschikbaar
Prijs: € 565.000,-
Bekijk alle woningen van dit type » Deze kunnen in oppervlakte en prijs verschillen.

Downloads

Beschrijving

Bouwnummer 12 is inmiddels in aanbouw genomen en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 174 m2. De woning heeft een grote tuin van 210 m2 en een aangebouwde geïsoleerde stenen garage. Dit bouwnummer is voorzien van het volgende meer- en minderwerk:

* Uitbouw achtergevel 1.20 m
* Geïsoleerde garage
* Openslaande deuren achtergevel
* Casco badkamer en toilet
* Casco keuken
* Dakraam
* Buitenkraan
* Extra elektra aansluitingen

Projectinformatie

De verkoop van Zuiderveld-Zuyd start dinsdag 16 oktober 2018. Vanaf dat moment zijn op de website alle verkoopstukken te downloaden en kun je je voorkeur(en) doorgeven!

In Zuiderveld - Zuyd worden 15 elegante tweekappers en 5 vrijstaande woningen gerealiseerd. Alle woningen zijn gasloos en hebben zonnepanelen en worden aangesloten op stadsverwarming.

15 Twee-onder-een-kapwoningen
De tweekappers, waarvan enkele voorzien van een dwarskap, beschikken over drie woonlagen, een aangebouwde garage/berging,  een open woonkeuken, drie slaapkamers en een ruime tweede verdieping met voldoende ruimte om extra kamers te creëren. De gebruikte materialen van de gevel geven de woning een markante uitstraling en sfeervolle bouwstijl.

5 Vrijstaande woningen
De vrijstaande woningen komen in twee varianten. Zo staan de woningen of in de lengte of in de breedte op de ruime kavel. Door toepassing van grote raampartijen ontstaat er veel daglichttoetreding in de woning.  De begane grond van de woning is voorzien van vloerverwarming en een ruime leefkeuken. Desgewenst kunnen de living en leefkeuken met elkaar verwisseld worden. Op de verdieping drie ruime slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Op de tweede verdieping heb je de ruimte voor nog eens extra kamer(s).


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media