LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Twee-onder-een-kap type twee-onder-een-kap-woning

Zuiderveld - Zuyd twee-onder-een-kap twee-onder-een-kap-woning

Informatie

Project: Zuiderveld - Zuyd »
Gebied: Oosterhout »
Soort woning: Twee-onder-een-kap
Type woning: twee-onder-een-kap-woning
Aantal kamers: 4
Woonoppervlak: 153 m2
Kaveloppervlak: 343 m2
Inhoud: 599 m3
Status: In Optie
Prijs: € 449.500,-
Bekijk alle woningen van dit type » Deze kunnen in oppervlakte en prijs verschillen.

Downloads

Beschrijving

Deze twee-onder-één-kap woning kenmerkt zich door de puntgevel aan de voorkant van het huis. De woning heeft een tuin van 176 m2 op het Westen en een aangebouwde garage.

De keuken grenst aan de enorme tuin, die uren speelplezier biedt. Ideaal dat je een oogje in het zeil kan houden wanneer je aan het koken bent en de kinderen buitenspelen.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een grote badkamer. De masterbedroom heeft een wandje in de kamer zodat je daarachter een kastenwand kunt maken. Zo heb je je eigen walk-in-closet! 

Wil je naast de badkamer op de eerste verdieping nog een extra badkamer op de zolder realiseren? Dat kan! Ook het maken van extra slaapkamers behoort tot de mogelijkheden.

Projectinformatie

De verkoop van Zuiderveld-Zuyd start dinsdag 16 oktober 2018. Vanaf dat moment zijn op de website alle verkoopstukken te downloaden en kun je je voorkeur(en) doorgeven!

In Zuiderveld - Zuyd worden 15 elegante tweekappers en 5 vrijstaande woningen gerealiseerd. Alle woningen zijn gasloos en hebben zonnepanelen en worden aangesloten op stadsverwarming.

15 Twee-onder-een-kapwoningen
De tweekappers, waarvan enkele voorzien van een dwarskap, beschikken over drie woonlagen, een aangebouwde garage/berging,  een open woonkeuken, drie slaapkamers en een ruime tweede verdieping met voldoende ruimte om extra kamers te creëren. De gebruikte materialen van de gevel geven de woning een markante uitstraling en sfeervolle bouwstijl.

5 Vrijstaande woningen
De vrijstaande woningen komen in twee varianten. Zo staan de woningen of in de lengte of in de breedte op de ruime kavel. Door toepassing van grote raampartijen ontstaat er veel daglichttoetreding in de woning.  De begane grond van de woning is voorzien van vloerverwarming en een ruime leefkeuken. Desgewenst kunnen de living en leefkeuken met elkaar verwisseld worden. Op de verdieping drie ruime slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Op de tweede verdieping heb je de ruimte voor nog eens extra kamer(s).


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media