LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Twee-onder-een-kap type twee-onder-een-kap-woning

Zuiderveld - Zuyd twee-onder-een-kap twee-onder-een-kap-woning Zuiderveld - Zuyd twee-onder-een-kap twee-onder-een-kap-woning Zuiderveld - Zuyd twee-onder-een-kap twee-onder-een-kap-woning

Informatie

Project: Zuiderveld - Zuyd »
Gebied: Oosterhout »
Soort woning: Twee-onder-een-kap
Type woning: twee-onder-een-kap-woning
Aantal kamers: 4
Woonoppervlak: 177 m2
Kaveloppervlak: 252 m2
Inhoud: 568 m3
Status: Beschikbaar
Prijs: € 449.500,-

Beschrijving

Deze ruime twee-onder-één-kap woning heeft een garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De tuin van 113 m2 ligt op het Westen, zo kan je genieten van de avondzon na een drukke werkdag.

Deze woning onderscheid zich door de tuitgevel. De woonkamer is hierdoor ook een stukje dieper dan de woning die er naast staat. Zo is er genoeg ruimte voor een grote loungebank en een eettafel met 8 stoelen. 

Op de eerste verdieping zitten vier slaapkamers, een tweede separate toilet en een grote badkamer met wastafel, douche en ligbed. 

De zolder is vrij indeelbaar. Het maken van extra slaapkamers of een tweede badkamer behoort zeker tot de mogelijkheden. Of realiseer een master bedroom met walk-in-closet en badkamer en suite. Alles is mogelijk! 

Projectinformatie

De verkoop van Zuiderveld-Zuyd start dinsdag 16 oktober 2018. Vanaf dat moment zijn op de website alle verkoopstukken te downloaden en kun je je voorkeur(en) doorgeven!

In Zuiderveld - Zuyd worden 15 elegante tweekappers en 5 vrijstaande woningen gerealiseerd. Alle woningen zijn gasloos en hebben zonnepanelen en worden aangesloten op stadsverwarming.

15 Twee-onder-een-kapwoningen
De tweekappers, waarvan enkele voorzien van een dwarskap, beschikken over drie woonlagen, een aangebouwde garage/berging,  een open woonkeuken, drie slaapkamers en een ruime tweede verdieping met voldoende ruimte om extra kamers te creëren. De gebruikte materialen van de gevel geven de woning een markante uitstraling en sfeervolle bouwstijl.

5 Vrijstaande woningen
De vrijstaande woningen komen in twee varianten. Zo staan de woningen of in de lengte of in de breedte op de ruime kavel. Door toepassing van grote raampartijen ontstaat er veel daglichttoetreding in de woning.  De begane grond van de woning is voorzien van vloerverwarming en een ruime leefkeuken. Desgewenst kunnen de living en leefkeuken met elkaar verwisseld worden. Op de verdieping drie ruime slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Op de tweede verdieping heb je de ruimte voor nog eens extra kamer(s).


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media