LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Rijwoning type Rijwoning Zuiderveld

Zuiderveld - Portaal rijwoning Rijwoning Zuiderveld Zuiderveld - Portaal rijwoning Rijwoning Zuiderveld Zuiderveld - Portaal rijwoning Rijwoning Zuiderveld Zuiderveld - Portaal rijwoning Rijwoning Zuiderveld

Informatie

Project: Zuiderveld - Portaal »
Gebied: Oosterhout »
Huurwoning: Sociale huur
Soort woning: Rijwoning
Type woning: Rijwoning Zuiderveld
Aantal kamers: 3
Woonoppervlak: 85 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: huur € 633,-

Beschrijving

De woningen zijn 4,20 meter breed en hebben een totaaloppervlakte van 85 m2 GBO. Vanwege de smalle breedte van de woningen, is er gekozen om de begane grond te voorzien van vloerverwarming. Zo is de ruimte zo vrij mogelijk indeelbaar. Op de begane grond is een met openkeuken/woongedeelte. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en badkamer. Het huis heeft een open zolder. Hoewel de woningen ideaal zijn voor tweegezinshuishoudens, woon je er vaak met meer! De woningen bieden namelijk tal van nestmogelijkheden voor vogels en kleine vleermuizen. Zo is de natuur een geïntegreerd onderdeel van wonen in Zuiderveld.

 

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ongeveer 9 meter diepe tuin met buitenberging. Aan de straatzijde is een kleine voortuin, die grenst aan een Delftse stoep. De woningen worden aangesloten op het warmtenet in de wijk.

 

De bouw van de woningen is gestart in oktober 2021. De woningen worden in juli 2022 opgeleverd. Als alles volgens planning verloopt worden de woningen ongeveer drie maanden voor oplevering aangeboden via  www.entree.nu.


Projectinformatie

Woningcorporatie Portaal realiseert in Zuiderveld 42 eengezinswoningen. De woningen zijn met name geschikt voor tweepersoonshuishoudens, zoals starters en doorstromers. De woningen worden verhuurd via entree en gaan naar verwachting € 633,25 kosten per maand. 

 

Zuiderveld 

Wonen in  Zuiderveld betekent ruimte voor modern en hedendaags wonen in een stedelijke omgeving, met alle voorzieningen om de hoek. Een gezinsvriendelijke wijk, met alle voorzieningen binnen handbereik. Wie straks door Zuiderveld rijdt, loopt of fietst komt letterlijk op iedere straathoek een filmer van naam en faam tegen. De robuuste groenstructuur maakt het wonen in Zuiderveld extra aantrekkelijk. De wadi’s en het rijke groen daaromheen zorgen voor ruimte voor spelen, rust en ruimte in uw woonomgeving. Zo wordt midden in de wijk het  Ingmar Bergmanpark gerealiseerd, en wordt op termijn een park aan de oostzijde van de wijk ingericht, dat aansluit op park Grote Boel.

 

Planning 

De woningen worden in juli 2022 opgeleverd. Als alles volgens planning verloopt worden de woningen ongeveer drie maanden voor oplevering aangeboden via  www.entree.nu.

 

 

Lees meer op de projectpagina van Portaal

 

Artist impression: opZoom architecten. 

 

portaal


Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media