LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zuyd: elegant wonen in Zuyderveld

Maandag 16 April 2018 | reacties 0
17020voorlopig-ontwerpsv-01r171lr

In het mooie Zuiderveld realiseert ontwikkelaar BPD straks 15 elegante woningen. In een bijzondere setting zijn de woningen zo gepositioneerd, dat de tuinen tegen elkaar liggen. Er worden zowel vrijstaande woningen als tweekappers gebouwd, allemaal tot in de puntjes afgewerkt!

Prachtige twee-onder-één-kap woningen, waarvan enkele voorzien van een dwarskap. De woningen beschikken over drie woonlagen, een aangebouwde garage/berging, een open woonkeuken en drie slaapkamers. Op de tweede verdieping is genoeg ruimte voor het creëren van extra kamers.

De ruime vrijstaande woningen zijn er in twee verschillende varianten. Zo staan de woningen of in de lengte of in de breedte. Door toepassing van grote raampartijen ontstaat er veel daglichttoetreding in de woning. De begane grond van de woning is voorzien van vloerverwarming en een ruime leefkeuken. Op de eerste verdieping bevindt zich een badkamer, seperaat toilet en drie ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping is genoeg ruimte voor het realiseren van extra kamers.

 

Meer informatie

Benieuwd naar de details van deze woningen in project Zuyd? Bezoek dan op 21 april de Woonbeurs Nijmegen in Cinemec. Het team van BPD staat u graag te woord en registreert u graag als belangstellende, zodat u straks persoonlijk geïnformeerd wordt over de start verkoop. Meer weten wat deze prachtige wijk u aan wooncomfort te bieden heeft? Klik dan snel naar de pagina over Zuiderveld.

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media