LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zesde Klifloop in Oosterhout

Maandag 11 April 2011 | reacties 0
Zondag 17 april vindt de 6de Klifloop plaats. De Klifloop is een sportief loopfestijn rondom voorzieningenhart De Klif in Oosterhout. Dit jaar is de Klifloop alleen bestemd voor kinderen.  Alle waalsprongkinderen van 3 t/m 12 jaar zijn uitgenodigd om zich flink uit te leven. Naast een spannende wedstrijd wordt het ook een leuke dag met tal van activiteiten voor alle leeftijden. 
 
Jaarlijks wordt rond voorzieningenhart De Klif in Oosterhout de Klifloop gehouden. De kinderen gaan in vijf verschillende leeftijdscategorieën lopen. De jongste kinderen, de 3- en 4-jarigen, starten om 11.00 uur voor 1 ronde van 575 meter rond De Klif. De 5 en 6-jarigen lopen ook 1 ronde. De kinderen van 7 t/m 10 jaar lopen 2 rondes, in totaal 1.150 meter. De deelnemers van 11 en 12 jaar sluiten af met 3 rondes, waarin zij in totaal 1.725 meter afleggen. Voor alle afstanden zijn de start en de finish voor de Klif.  De warming up wordt dit jaar verzorgd door Hatertse Hannie.
 
Voor de drie snelste jongens en meisjes uit elke leeftijdscategorie zijn prijzen te verdienen. Daarnaast krijgt elke deelnemer bij de finish een medaille. De kinderen lopen voor het goede doel. Deelname aan de Klifloop kost 2,- euro per kind.  Dit bedrag komt geheel ten goede van Kika (Kinderen Kankervrij).
 
Jaarlijks terugkerend sportief evenement in Oosterhout. De Klifloop is méér dan een spannende wedstrijd. Op het plein voor De Klif is van alles te beleven. Er is een springkussen, een DJ, stoepkrijt en er zijn speciale fietsen voor proefritten. Ook aan de lege maag is gedacht; er zijn verschillende lekkernijen.  Bakkerij ’t Broodhuys heeft speciaal voor de Klifloop echte Klifbroodjes gemaakt.
 
De organisatie van de Klifloop ligt in handen van loopvereniging Nijmegen-Noord. De Klifloop krijgt ook een zusje; dit najaar organiseert de loopvereniging de Sterretjesloop rondom Voorzieningenhart De Ster in Lent.
 
De Klifloop wordt mogelijk gemaakt door: de Gemeente Nijmegen, GEM Waalsprong, Run2day, Communicatiebron, Promotiebron, restaurant Zijdewinde, Landwinkel De Woerdt, het Broodhuys en Gijsberts Tweewielers Elst.
 
Voor meer informatie zie www.klifloop.nl .
« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media