LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Werkzaamheden fietsoversteek Oude Groenestraat

Woensdag 8 Augustus 2018 | reacties 5
fietsoversteekoudegroenestraataug20182

De voorrangsituatie van de fietsoversteek op de Oude Groenestraat wordt gewijzigd. Het verkeer op de Oude Groenestraat heeft straks voorrang. De werkzaamheden worden vanaf 13 augustus aanstaande uitgevoerd en duren drie dagen. U kunt de wijk verlaten via de Oosterhoutsedijk of de omleidingsroute via de busbaan de Fruitlaan volgen. Deze wordt hiervoor tijdelijk aangepast. Dit levert een paar dagen hinder op.

 

Let op: voor de omleidingsroute via de busbaan heeft u een ontheffing nodig voor het passeren van de Griftdijk tijdens de spits. Lees meer.

 

Hartelijk dank voor uw begrip!

« Terug naar het overzicht

Reacties

Redactie Waalsprong (dinsdag 14 augustus 2018)

Vanwege de werkzaamheden in de Oude Groenestraat is de Fruitlaan tijdelijk opengesteld voor autoverkeer. We hebben geconstateerd dat de metalen plaat die de bussluis afdekt geluidsoverlast veroorzaakt in de omgeving. Daarom zal de aannemer vandaag rubberen platen onder de afdekplaat leggen. We hopen dat daarmee de grootste geluidsoverlast wordt opgevangen.

David (dinsdag 14 augustus 2018)

Wellicht kan de politie ook voor de resterende dagen een flitskast plaatsen. Dan halen ze het bonnenquotum voor dit jaar zeker.

DZ (woensdag 15 augustus 2018)

Inderdaad. Wordt veel te hard gereden op een weg waarvan de kibbelen in de wijk gewend zij dat daar geen auto's rijden. Vind het maar link.

DZ (woensdag 15 augustus 2018)

Kinderen, niet kibbelen

JAn-Willem (woensdag 15 augustus 2018)

De nieuwe rotonde functioneert prima als ontsluiting. De Volsellastraat kan dicht.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media