LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Verkoop kavels tweede fase in Zuiderveld gestart!

Maandag 4 Mei 2020 | reacties 0
zvvseigentijds08

De verkoop van de 10 vrije kavels in Zuiderveld is gestart. Het gaat hier om een tweede fase; de woningen in de eerste fase zijn bijna allemaal verkocht.  Wonen in Zuiderveld betekent ruimte voor modern en hedendaags wonen, met alle voorzieningen om de hoek. En alle kans om uw woning naar eigen ideeën vorm te geven.

 

De kavels in Zuiderveld liggen in het westelijk deel, aan de buitenrand van de wijk. Alle kavels liggen aan de Fritz Langstraat en hebben een oppervlakte vanaf circa 345m² tot circa 583m², de prijzen starten bij € 187.000 inclusief BTW. Op deze plek krijgt u de kans om uw woning grotendeels naar eigen ideeën vorm te geven. Klik hier voor meer informatie over de kavels; u downloadt hier ook het kavelpaspoort met informatie over de plek, de kavels en de spelregels waaraan uw bouwplan moet voldoen. Onderstaande beelden geven een impressie van het soort woning in Zuiderveld. 

 

kavel 1 zvZuiderveld

De nieuwe woonbuurt Zuiderveld biedt ruimte om uw eigen woning te bouwen. Deze buurt ligt aan de Griftdijk, de historische route tussen Lent en Elst en aan de Keizer Hendrik VI-singel.

 

Wonen in Zuiderveld betekent ruimte voor modern en hedendaags wonen in een stedelijke omgeving, met alle voorzieningen om de hoek. Een gezinsvriendelijke wijk, met alle voorzieningen binnen handbereik. De robuuste groenstructuur maakt het wonen in Zuiderveld extra aantrekkelijk. De wadi’s en het rijke groen daaromheen zorgen voor ruimte voor spelen, rust en ruimte in uw woonomgeving. Zo wordt midden in de wijk het Ingmar Bergmanpark gerealiseerd, en wordt op termijn een park aan de oostzijde van de wijk ingericht, dat aansluit op het al gerealiseerde park Grote Boel.

 

kavel 2 zvInschrijven

Vanwege de coronamaatregelen is het uitsluitend mogelijk om u per e-mail in te schrijven voor de kavel van uw voorkeur. U kunt zich inschrijven door het inschrijfformulier te vinden op de projectpagina, ingevuld te mailen. Neem ook de bijlage ‘inschrijfprocedure’ goed door, daar wordt de gehele procedure in uitgelegd. U kunt zich inschrijven tot 18 mei om 17.00 uur.

 

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch (024 329 2719) of per mail contact op met de Kavelwinkel Nijmegen. U kunt ook live chatten met het Waalsprongteam. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur via www.waalsprong.nl. Ook is het mogelijk om een persoonlijk moment per telefoon of chat in te plannen. Neem hiervoor per mail contact met ons op, wij staan u graag te woord. 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media