LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Verhuur Op de Set start eind juni

Donderdag 25 Juni 2020 | reacties 0
ai-waalsprong-zuiderveld-vsh-blok-glr

Binnen het project ‘Wonen op de Set – Take Two’ in Zuiderveld vindt u ook huuraanbod: er worden 44 woningen gebouwd, waarvan een deel in de vrije sector huur, en een deel in de middendure huurcategorie. De huurwoningen gaan eind juni in verhuur. 

 

In totaal bestaat het project uit 85 woningen, waarvan er 41 koopwoningen zijn. De koopwoningen van Op de Set zijn inmiddels allemaal verkocht. Gelukkig komen er 44 van deze gewilde woningen beschikbaar voor verhuur! Van deze huurwoningen vallen 24 woningen in het middenhuur segment, de overige 20 woningen vallen in de vrije sector. De woningen van Op de Set kenmerken zich door een speelse en elegante architectuur: verspringende gevels, opvallende minerale steenstrips, subtiele Franse balkons en een eigentijdse kleurstelling. De woningen worden naar verwachting dit najaar opgeleverd.

Duurzaam en energiezuinig

In Op de Set huurt u een duurzame en energiezuinige woning. De zeer goede isolatie, zonnepanelen op het dak en de aansluiting op het (stads)warmtenet dragen hier aan bij. Toekomstbestendig wonen dus. Daarbij komt nog dat de woning in een wijk staat die met veel aandacht voor duurzaamheid is gebouwd. Zo zijn er door de hele wijk wadi's, ruimte voor natuur en krijgen milieuvriendelijke vervoersmiddelen een streepje voor. Met een fantastisch fietsroutenetwerk bijvoorbeeld.
 

Zuiderveld
Wonen in Zuiderveld betekent ruimte voor modern en hedendaags wonen in een stedelijke omgeving, met alle voorzieningen om de hoek. Een gezinsvriendelijke wijk, met alle voorzieningen binnen handbereik. Wie straks door Zuiderveld rijdt, loopt of fietst komt letterlijk op iedere straathoek een filmer van naam en faam tegen. Voor de centrale straat door de buurt is de overkoepelende term ‘Op de Set’ gekozen. Toepasselijker kan niet, want de straat verbindt alle afzonderlijke regisseurs met elkaar. De robuuste groenstructuur maakt het wonen in Zuiderveld extra aantrekkelijk. De wadi’s en het rijke groen daaromheen zorgen voor ruimte voor spelen, rust en ruimte in uw woonomgeving. Zo wordt midden in de wijk het  Ingmar Bergmanpark gerealiseerd, en wordt op termijn een park aan de oostzijde van de wijk ingericht, dat aansluit op park Grote Boel.

 

Interesse?

De verhuur wordt namens de institutioneel belegger online eind juni verzorgd. Op de projectwebsite kunt u nu al de verhuurprocedure, voorwaarden en de huurprijzen vinden. U kunt zich via de projectsite al als belangstellende inschrijven, zodat u dit moment niet mist. 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media