LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

VanWonen start bouw 87 woningen ‘Nieuw Noord’ in De Grote Boel

Dinsdag 22 Mei 2018 | reacties 1
1336-grote-boel-c-blok-01-a-small

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen gaf op 18 mei samen met bouwer van Grunsven tijdens een feestelijke bijeenkomst het startsein voor de bouw van 87 woningen in het project Nieuw Noord, onderdeel van de wijk de Grote Boel, Waalsprong in Nijmegen.

 

Wethouder Noël Vergunst van de gemeente Nijmegen zette, in het bijzijn van de nieuwe bewoners, zijn handafdruk in het cement om de start bouw te vieren. De feestelijke start van de bouw markeerde ook voor VanWonen een belangrijk moment. Alfred Bolks, algemeen directeur: “Dit project is een mooi voorbeeld van inspiratie; gebaseerd op de cultuurhistorische elementen van de locatie in combinatie met eigentijdse en gewilde architectuur. Nieuw Noord vormt letterlijk het sluitstuk van de wijk de Grote Boel, dat refereert aan de historische boerderij met dezelfde naam. Samen met de bewoners willen wij ervoor zorgen dat zij zich hier helemaal thuis gaan voelen. Mede door diverse voorzieningen in de buurt en de groene omgeving gaat dat vast en zeker lukken.”

 

Alle 87 woningen zijn inmiddels verkocht. De eerste bewoners kunnen er in de loop van 2019 gaan wonen.

 

Meer informatie over de woningen is te vinden op:

https://www.nieuwnoordnijmegen.nl/

 

 

De kersverse wethouder Noël Vergunst zet zijn handafdruk in het cement bij de feestelijke start bouwviering van Nieuw Noord. Links op de foto: Francis van Haren, directeur van Grunsven Groep; Rechts op de foto: Alfred Bolks, directeur VanWonen.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Johan (maandag 28 mei 2018)

Leuk, met de nieuwe wethouder!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media