LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Vanaf 25 april op Entree: Portaal biedt sociale huurwoningen aan in Zuiderveld

Vrijdag 22 April 2022 | reacties 3
aanzicht-kop-op-de-set

Vanaf maandag 25 april aanstaande is op Entree nieuw huuraanbod in de sociale sector te vinden. Deze woningen in Zuiderveld worden aangeboden door Portaal. Wonen in een groene, moderne buurt? Zuiderveld biedt de ruimte en is dichterbij dan u denkt.

 

Wonen in een buurt met allemaal nostalgische filmregisseurs? Wat te denken van Billy Wilder, Orson Welles en Ingmar Bergman. In Zuiderveld gebeurt het. OpZoom architecten ontwierp ervoor de 42 zogenaamde conceptwoningen, die KlokGroep bouwt voor Portaal.

 

project Portaal - ZuiderveldDe woning

De woningen zijn 4,20 meter breed en hebben een totaaloppervlakte van 85 m2. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. Zo is de ruimte zo vrij mogelijk indeelbaar. Op de begane grond is een met openkeuken/woongedeelte. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en badkamer. Het huis heeft een open zolder. De woningen worden natuurinclusief gebouwd, en bieden aan de buitenzijde nestmogelijkheden voor vogels en kleine vleermuizen. Zo is de natuur een geïntegreerd onderdeel van wonen in Zuiderveld.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ongeveer 9 meter diepe tuin met buitenberging. Aan de straatzijde is een kleine voortuin, die grenst aan een Delftse stoep. De woningen worden aangesloten op het warmtenet in de wijk.

 

Zuiderveld 

Wonen in  Zuiderveld betekent ruimte voor modern en hedendaags wonen in een stedelijke omgeving, met alle voorzieningen om de hoek. Een gezinsvriendelijke wijk, met alle voorzieningen binnen handbereik. De robuuste groenstructuur maakt het wonen in Zuiderveld extra aantrekkelijk. De wadi’s en het rijke groen daaromheen zorgen voor ruimte voor spelen, rust en ruimte in uw woonomgeving. Zo wordt midden in de wijk het Ingmar Bergmanpark gerealiseerd en wordt op termijn een park aan de oostzijde van de wijk ingericht, dat aansluit op park Grote Boel.

 

Planning en inschrijving

De bouw van de woningen is gestart in oktober 2021. Het eerste woningblok wordt opgeleverd in juni, het laatste woningblok wordt naar verwachting eind juli 2022 opgeleverd. U kunt alleen in aanmerking komen door in te schrijven via het woningverdeelsysteem Entree. De woningen worden in fasen aangeboden: per keer wordt een blok van 10 of 11 woningen vrijgegeven voor inschrijving, met een tussenperiode van ongeveer 2 weken per keer. Kijk voor meer informatie op de projectpagina of neem contact op met Portaal.

 

project Portaal - Zuiderveld

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Ietpeters (maandag 25 april 2022)

Bedankt voor u mail,maar ben geïnteresseerd in een appartement. Hoop dat u mij op de hoogte houd. Hartelijk bedankt, Met vriendelijke groeten, Iet Pete4s

A.muskee (maandag 25 april 2022)

Heb belangstelling wil graag op de hoogte worden gehouden

Redactie Waalsprong (maandag 25 april 2022)

@ietpeters en @muskee: Om voor deze woningen in aanmerking te komen moet u reageren via www.Entree.nu. Daarvoor moet u ingeschreven staan als woningzoekende in de regio en is een account nodig. Reageren als belangstellende via deze site (waalsprong.nl) is helaas niet mogelijk!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media