LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Uw vrijstaand droomhuis realiseren in Grote Boel

Woensdag 5 Oktober 2016 | reacties 0
668

In Grote Boel, de nieuwe woonbuurt bij Oosterhout, zijn 8 kavels beschikbaar voor zelfbouwers. Kavels die u gelegenheid bieden uw individuele woonwensen waar te maken in een groene omgeving, nabij het water.

 

Tuindorp aan het water.

Grote Boel is de nieuwe wijk bij Oosterhout. Het ligt aan de historische Griftdijk, de oude weg tussen Lent en Elst, en aan de nog te ontwikkelen Oosterhoutse plas. Wonen in Grote Boel betekent ruimte voor dorps wonen in een stedelijke omgeving, met alle voorzieningen om de hoek. De wijk sluit prima aan bij de al bestaande wijken in Oosterhout.

 

Grote Boel wordt een wijk met veel ruimte, groen en water; het wordt dan ook wel een tuindorp genoemd. De gezellige buurtjes worden gebouwd rondom parkjes en hofjes, met veel speelgroen. En alsof dat nog niet genoeg is, ligt de wijk straks aan de Oosterhoutse Plas. Hoe heerlijk is het om straks te flaneren langs het water?

 

De Plek

Er zijn acht ruime kavels beschikbaar. Ze liggen aan de buitenrand van Grote Boel - aan de Karel Glastra van Loonstraat - en zijn grotendeels naar eigen idee vorm te geven. De kavels zijn uniek gelegen. Twee kavels zijn gelegen aan de  Ressense Wal met uitzicht over de Oosterhoutse Plas en de andere zes zijn gesitueerd aan de watersingel aan de oostzijde. De grootte varieert van 441 tot 465 m2, prijzen variëren van € 205.450 tot € 292.215 vrij op naam.

 

Meer informatie

De verkoop van de kavels in Grote Boel start tijdens de Woonbeurs Waalsprong op 8 oktober.  Wij vertellen u er graag meer over de mogelijkheden, en natuurlijk ligt een informatiepakket voor u klaar.  Of neem na de woonbeurs contact op met Kavelwinkel Nijmegen, gevestigd in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, telefoon 024 329 8701. 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media