LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Twintig koopwoningen in Oosterhout

Tot 25% mindere maandlasten

Donderdag 22 September 2011 | reacties 0
1531-110914-scan-006klein

In Het Nijland, een unieke locatie in de Waalsprong, realiseert Talis samen met Giesbers 20 prachtige eengezinswoningen. De woningen komen in een mooie, groene woonomgeving en dichtbij allerlei voorzieningen. Er zijn verschillende types woningen. De verkoopprijs is tussen € 182.500 en € 197.500. Talis biedt de mogelijkheid om de woning voordelig te kopen via de Starters Renteregeling. Dit zorgt voor zo’n 25% lagere maandlasten!

 

Twintig eengezinswoningen
De 20 eengezinswoningen zijn verdeeld over drie bouwblokken. Er zijn zes fraaie hoekwoningen die wat ruimer zijn. Maar ook de tussenwoningen hebben een gunstige indeling. De woningen hebben op de begane grond de woonkamer met open keuken, op de verdieping drie slaapkamers en de badkamer. De grote zolder is naar eigen smaak in te richten. In de zonnige tuinen staat ook de berging. Parkeren kan voor de woningen.

 

Oosterhout: ruimte, rust en alles om de hoek
Wonen in Oosterhout is wonen in een groene, rustige omgeving. Alle basisvoorzieningen zijn hier aanwezig. Een compact winkelcentrum, film, theater, maar ook de basisschool, het kinderdagverblijf, de sporthal en de bibliotheek. Het nieuwe multifunctionele sportpark Nieuw Balveren biedt allerlei mogelijkheden voor sportliefhebbers. Zo vindt u alle voorzieningen om de hoek.

 

Tot 25% lagere maandlasten
De woningen in Het Nijland biedt Talis aan met de aantrekkelijke Starters Renteregeling van Vereniging Eigen Huis. Hiermee bespaart u tot 25% op uw hypotheeklasten. Hierdoor komt u makkelijker in aanmerking voor een hypotheek. Bovendien biedt de regeling zekerheid voor de lange termijn. Lees voor meer informatie de brochure over de Starters Renteregeling. U kunt ook kijken op startersrenteregeling.nl. Hier kunt u een proefberekening maken.

 

Meldt u nu aan!
Heeft u interesse in een woning in Het Nijland, meldt u zich dan voor 1 november aan als geïnteresseerde bij Talis. Bij de start verkoop krijgt u dan voorrang!

De bouw van Het Nijland start in maart 2012. De verwachte oplevering is eind 2012.


 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media