LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Tweede informatiebijeenkomst Grote Boel

Woensdag 25 Juni 2014 | reacties 0
wat-voor-buur

Ontwikkelaar AM houdt een tweede informatiebijeenkomst voor de woningbouw in Grote Boel. Op deze avond kunt u aangeven wat uw persoonlijke woonvoorkeuren zijn. Zo beslist u mee, hoe straks de wijk en de woningen in de eerste fase er uit komen te zien. Belangstelling? U bent van harte uitgenodigd op dinsdag 1 juli aanstaande in het Wooninformatiecentrum Waalsprong.

 

Centraal in de eerste fase van woningbouw in Grote Boel staat de samenspraak met geïnteresseerden voor de deze wijk: ontwikkelaars zijn al langere tijd in gesprek met toekomstige bewoners en geven de wijk en de woningen vorm aan de hand van hun wensen. Daarbij maken ze gebruik van een enquête, maar tevens van persoonlijke inbreng tijdens de informatiebijeenkomsten. Op 1 juli aanstaande vindt de tweede bijeenkomst plaats die door AM georganiseerd wordt.
 

Inhoud bijeenkomst
De avond start met een korte terugkoppeling over het ontwikkelproces voor de Grote Boel tot nu toe. Daarna gaat u als belangstellende in klein comité aan tafel, dit maal om uw woonvoorkeuren te bespreken op basis van een aantal verkavelingsvarianten, concept woningtypes, diverse architectuurbeelden en prijsindicaties. Alle specifieke wensen met betrekking tot uw woonstijl komen deze keer aan de orde.
Ook wordt deze avond een cadeau overhandigd aan één van de betrokken bewoners, naar aanleiding van de 'wat voor buur zoek jij'-campagne. Klik hier voor een korte impressie van de eerste bijeenkomst of kijk op www.groteboel.nl. Meer informatie over de plannen van Grote Boel, de nieuwste wijk van Oosterhout, vindt u op deze pagina.
 

Plaats en tijd
Heeft u belangstelling voor Grote Boel, aarzel dan niet en kom langs op 1 juli bij de informatiebijeenkomst! U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, gevestigd in Thermion, Thermionpark 7 te Lent. De avond start om 20.00 uur en duurt tot circa 21.30 uur. In verband met de voorbereidingen vernemen wij graag van u of wij op uw komst mogen rekenen. U kunt hier klikken om u aan te melden.


Wat voor buur zoek jij’ enquête
Als u de woonenquête nog niet heeft ingevuld, dan nodigt AM van harte uit dit alsnog te doen. Dit is immers een bijzondere kans om ons te vertellen hoe u wilt wonen! Klik hier om een uitnodiging te ontvangen voor de enquête.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media