LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Talis bouwt meer huurwoningen in Grote Boel

Vrijdag 17 Maart 2017 | reacties 8
klok-grote-boel-exterieur-blok-10-front

Woningcorporatie Talis bouwt en ontwikkelt ook komend jaar nog volop in Grote Boel. In 2015 werden de eerste huurwoningen opgeleverd in deze nieuwe woonbuurt bij Oosterhout. Begin 2017 was de tweede fase gereed en binnenkort start de verhuur van fase drie, waaraan al volop wordt gebouwd. Tevens worden al plannen gemaakt  voor een vierde fase. Uiteindelijk gaat Talis 107 woningen verhuren in Grote Boel.

 

Fase drie gestart
Met fase drie komen er opnieuw 15 eengezinswoningen bij in Grote Boel. De woningen worden gebouwd aangrenzend aan de tweede fase, aan de Maarten Toonder- en Simone de Beauvoirstraat. De woningen zijn verdeeld over twee blokken, die bestaan uit zes en negen woningen. De woningen hebben een landelijk karakter en zijn omringd door veel openbaar groen.
 

De prognose is om op te leveren oplevering net voor de bouwvak dit jaar. De verhuur start over ongeveer een maand. Kijk voor meer informatie op de website van Talis.

 

Talis fase 3 voorzijde Talis fase 3 zijkant Talis fase 3 vogelvlucht

 

Doorkijkje naar fase 4
Afgelopen week is een akkoord gegeven op de plannen voor fase 4. Dat betekent dat Talis nog eens 42 huurwoningen gaat realiseren in Grote Boel. Dit najaar start de bouw ervan aan de García Lorcastraat, Hella Haassestraat en de Ananta Toerstraat. Er komen in totaal 42 woningen, waarvan 17 kleine eengezinswoningen en 16 grotere eengezinswoningen. Verder komen er negen boven-benedenwoningen waarbij de benedenwoning levensloopbestendig is. De prognose is dat het eind voorjaar 2018 wordt opgeleverd. Houd u voor ontwikkelingen hierover de nieuwsberichten op deze site in de gaten.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Robert Rijkschroeff (maandag 20 maart 2017)

Hoe en waar meld ik mij aan voor nieuwbouw huren in De Grote Boel. Graag ontvang ik uw antwoord hierop. Wat is de inkomenseis voor deze woningen? Oh ja. Bouwt Talis alleen laagbouw of ook appartementen en senioren woningen? Met vriendelijke groet, Robert Rijkschroeff (66)

Redactie Waalsprong (dinsdag 21 maart 2017)

Beste Robert, De verhuur van de huurwoningen van Talis loopt via entree, kijk op de website www.talis.nl of op www.entree.nu voor meer informatie. Daar vindt u ook meer informatie over de eisen en spelregels. Talis bouwt in Grote Boel eengezinswoningen en in fase 4 ook boven- en benedenwoningen die levensloop bestendig zijn. kijk voor meer informatie op de link in bovenstaand bericht.

Brenda (maandag 18 september 2017)

Kunt u mij vertellen wanneer er ongeveer gereageerd kan gaan worden op deze woningen? Mvg

Redactie Waalsprong (maandag 25 september 2017)

Beste Brenda, De woningen in het bericht waar je op reageert zijn inmiddels al vergeven. Hou de nieuwsberichten in de gaten zodat je weet wanneer de volgende fase in entree verschijnt! Of meld je aan voor onze nieuwsbrief via www.waalsprong.nl/nieuwsbrieven!

Bernard Franken (woensdag 27 december 2017)

Komt er ook een fase 5 ( sociale huurwoningen van Talis ) ) in Grote Boel? Mvg.

Redactie Waalsprong (woensdag 10 januari 2018)

Beste Bernard, Een vijfde fase van Talis komt niet meer in Grote Boel. Wel verwachten we nog sociale huurwoningen in Zuiderveld, Stelt-Zuid, Woenderskamp en op termijn ook nog in Hof van Holland. Blijf onze nieuwsbrief volgen om op de hoogte te blijven!

Desire Janssen (woensdag 14 maart 2018)

Ik ben met spoed op zoek naar een sociale huurwoning in Nijmegen noord. Ik heb vandaag telefonisch contact gehad met talis en mijn situatie uitgelegd. Hoop dat jullie iets voor mij kunnen kunt betekende.

Redactie Waalsprong (maandag 26 maart 2018)

Beste Desire, Je bent bij Talis aan een goed adres voor een huurwoning. Zij hebben je hopelijk uitgelegd, dat alle huurwoningen via een toewijzingssysteem (entree.nu) worden uitgegeven op basis van meettijd. In overleg kan je in aanmerking komen voor een spoedtoewijzing, maar daar gaan we helaas niet over. Succes met het vinden van een leuke woning!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media