LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop Zuiderveld-Zuyd

Vrijdag 28 September 2018 | reacties 2
tweekappers

Op dinsdag 16 oktober start om 17.00 uur de online inschrijving voor de 15 koopwoningen in Zuiderveld-Zuyd. Dit nieuwbouwproject omvat tien twee-onder-één-kap woningen en vijf vrijstaande woningen. Vanaf 16 oktober tot en met 23 oktober kunt u online uw voorkeuren (max. 5) doorgeven. De toewijzing vindt plaats op woensdag 24 oktober.

 

Wat bijzonder is aan dit project, is dat de toekomstige koper zelf bepaalt hoe hij of zij het aankoopproces wilt doorlopen. Het proces kan via de makelaar verlopen of zelfs helemaal online zonder tussenkomst van een makelaar.

 

In de groene woonomgeving van dit project 'Zuyd' in de woonbuurt Zuiderveld krijgen alle woningen een ruime tuin met oprit en garage. Alle woningen zijn gasloos en dus klaar voor de toekomst! Lees meer over dit mooie project op de projectsite Zuiderveld - Zuyd. Hier kunt u op bouwnummer-niveau de woningen bekijken en uw woningvoorkeur opgeven.

 

 

tweekapperzuiderveldzuyd1 vrijstaandzuiderveldzuyd

 

 

 

 

Voorzieningen Zuiderveld

« Terug naar het overzicht

Reacties

Anneke (vrijdag 28 september 2018)

Waar is de Zuiderveld-Zuyd? Tip: zet bij ieder artikel een kaartje met de locatie onderaan het bericht.

Redactie Waalsprong (maandag 01 oktober 2018)

Beste Anneke, dank voor je tip! We hebben inmiddels een kaartje toegevoegd. Een kaartje van (en meer info over) Zuiderveld is ook te vinden als je de link volgt naar de pagina over Zuiderveld (www.waalsprong.nl/zuiderveld).

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media