LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop Wonen op de Set - Take two

Donderdag 20 Juni 2019 | reacties 4
bwnr-01-tm-12

Het project 'Wonen op de Set - Take two' gaat in verkoop. Het project wordt gerealiseerd door KlokGroep en ligt in de mooie, elegante wijk Zuiderveld. Je bent van harte welkom op woensdag 26 juni voor het start verkoopevenement in LIV Woonbelevingscentrum.

 

Het project Wonen op de Set omvat twee fases. De eerste fase, Take one, is al in verkoop en er zijn nog enkele woningen beschikbaar*. Wonen op de Set - Take two bestaat uit 41 ruime hoek- en tussenwoningen. Definitieve prijzen zijn nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven van de actuele prijzen? Schrijf je dan in op de projectwebsite.

 

Zuiderveld

Wonen op de Set ligt in de nieuwe wijk Zuiderveld, de meest noordelijke wijk van de Waalsprong. De naam van het project verwijst naar de straatnamen in Zuiderveld, die vernoemd worden naar wereldwijd vermaarde filmregisseurs. In Zuiderveld worden circa 550 woningen gebouwd, die in verschillende fasen gerealiseerd worden. De eerste woningen zijn al opgeleverd en er is volop woningontwikkeling. Wie in Zuiderveld komt te wonen heeft alle dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving. Bovendien bereik je de binnenstad van Nijmegen binnen slechts 20 fietsminuten. Ook is Zuiderveld gelegen dichtbij het park in Grote Boel, waar je straks heerlijk kunt wandelen en genieten van de natuur.

 

Start verkoop  

Op woensdag 26 juni is er tussen 18.30 en 20.30 uur een start verkoopevenement in het LIV Woonbelevingscentrum. Vanaf dat moment is de verkoopbrochure en de prijslijst beschikbaar. Vanaf 21.00 uur diezelfde avond gaan de woningen online in verkoop. Via je persoonlijke account kan je je tot en met zondag 7 juli inschrijven. Kijk voor meer informatie over Take two en om je in te schrijven op de projectwebsite.

 

*Klik hier voor het actuele woningaanbod binnen Take one.

 

take twotake two 2  

« Terug naar het overzicht

Reacties

Pim (vrijdag 28 juni 2019)

Prachtige woningen en de prijzen vind ik meevallen van de woningen! Vooral als je het vergelijkt met andere projecten. Daarnaast meer grond en veel ruimer opgezet dan andere nieuwbouw. Mooi hoor! Zuiderveld gaat een mooie wijk worden met een ideale ligging.

Kees (zaterdag 22 juni 2019)

Nog enkele te koop?! Zo goed als de helft is niet enkele. Wat een misleiding in het woordgebruik. Het lijkt er op dat het plafond van de absurde prijzen in zicht is. Mensen, kijk naar alternatieven in de plaatsen rondom Nijmegen. Deze zijn een stuk betaalbaarder. En met een auto ben je niet veel langer onderweg naar het centrum van Nijmegen, want de laatste Kilometers kosten de meeste tijd.

Redactie Waalsprong (maandag 24 juni 2019)

Beste Kees, je hebt gelijk. In het deelplan 'Take One' zijn nog 14 woningen te koop. Wat betreft jouw suggestie om naar alternatieven buiten Nijmegen te kijken: het staat iedereen natuurlijk vrij om zich goed te oriënteren op een woning die passend is, zowel in locatie, als woonsfeer én natuurlijk qua budget. Voor wonen in Zuiderveld geldt wat ons betreft: pak lekker de fiets, als je naar het centrum wilt. Je staat bijvoorbeeld in 20 fietsminuten op het centraal station!

Maarten (woensdag 10 juli 2019)

Hele mooie en ruime woningen. Qua prijs valt het zeker mee als je ziet wat voor ruimte je krijgt en ook de tuinen zijn groter dan normaal. Vooral de parkwoningen vind ik geweldig. Daarnaast ook een mooi punt om te wonen. Al veel voorzieningen in de buurt en toch rustig gelegen. Laatst van Zuiderveld naar het centrum van Nijmegen gefietst en dit was precies 17min.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media