LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop plan Het Kruidhof in Oosterhout

Woensdag 6 November 2013 | reacties 0
van-wanrooij

Van Wanrooij gaat op 14 december a.s. tijdens de Woonbeurs Waalsprong in verkoop met 16 klassieke tweekappers in Oosterhout, in de Kruidenstraat in de woonbuurt Het Nijland. Het plan omvat verrassend ruime (600 m3 inhoud) en compleet afgewerkte tweekappers, waarin veel individuele opties zijn te verwezenlijken. Zo kan iedere koper zonder meerkosten kiezen voor een woonkamer aan straat- of aan tuinzijde. De woningen krijgen een echte jaren '30 uitstraling, met brede overstekken en een gevarieerd gevelbeeld.

 

Keuze

De woningen worden gemetseld met een fraaie handvormsteen en de daken worden voorzien van een gebakken dakpan. Alle woningen hebben de mogelijkheid om al dan niet te kiezen voor een erker, een dakkapel of een uitbouw. Prijzen: vanaf circa € 275.000 von! Bekijk het aanbod en schrijf je alvast in.

 

Nieuwsbrief
Op dit moment legt de architect de laatste hand aan de woningdetails. Binnenkort verwachten wij de verdere “ins en outs” van het plan te kunnen presenteren. Meld je via de projectwebsite [ link naar: www.kruidhof-oosterhout.nl] nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Woonbeurs Waalsprong

Bezoek onze stand op de Woonbeurs Waalsprong op 14 december a.s. tussen 11 en 14 uur in het Thermion in Lent! Voor meer informatie, bezoek www.kruidhof-oosterhout.nl.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media