LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop nieuwste project in Grote Boel: Boelse Hof

Maandag 9 November 2015 | reacties 2
18280-am-de-grote-boel-nijmegen-groenplein72dpi

Ontwikkelaar AM realiseert in de wijk Grote Boel in Oosterhout 28 woningen in een kindvriendelijk en groen hofje; Boelse Hof. De verkoop start op 14 november, tijdens de woonbeurs Waalsprong.
 

Er worden in totaal 10 hoekwoningen en 18 rijwoningen gebouwd in een groene en kindvriendelijke woonomgeving. De woningen hebben een prijsindicatie vanaf € 213.500,- v.o.n. Alle woningen worden standaard voorzien van een complete keukeninrichting, sanitair en tegelwerk, kiest u daarbij ook nog één van de VT wonen inrichtingspakketten dan kunt u direct uw woning betreden zonder te hoeven klussen.


Boelse HofOosterhoutse Plas
Wonen op Boelse hof betekent besloten, verkeersluw en smaakvol wonen op een steenworp van de toekomstige Oosterhoutse Plas. Kom naar de Woonbeurs Waalsprong voor meer informatie over dit gevarieerde project. U kunt hier tevens uw belangstelling kenbaar maken.


Meer info
Neem ook eens een kijkje op www.boelsehof.nl.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Eva van Striep (maandag 31 juli 2017)

Beste meneer, mevrouw, Mijn vriend en ik hebben erg veel interesse. Zijn er nog woningen Beschikbaar? Met vriendelijke groet, Eva van Striep

Redactie Waalsprong (woensdag 23 augustus 2017)

Beste Eva, jullie reageren op een oud bericht. Alle woningen zijn dan ook al verkocht. Kijk voor het actuele aanbod in de Waalsprong: http://www.waalsprong.nl/informatie/woningen/

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media