LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop NieuwNoord in Grote Boel

Dinsdag 13 Juni 2017 | reacties 0
1336-grote-boel-c-blok-01-a-kleine-webversie

Op zaterdag 24 juni start de verkoop van project NieuwNoord. Ontwikkelaar VanWonen realiseert 87 woningen in het noordelijkste puntje in Grote Boel.

 

NieuwNoord vogelvluchtNieuwNoord ligt in de wijk Grote Boel en is voor een groot deel met een groene buitenrand van water omgeven. Er worden 87 woningen gebouwd, met een grote variatie aan indelingen en oppervlaktes. Alle woningen krijgen standaard een complete keuken en ruime badkamer met luxe sanitair. U kiest zelf waar u het liefst wil wonen. Aan het water bijvoorbeeld, met een vlonder in de tuin, of misschien wel aan een gezellig hofje. Ook zijn er woningen met veranda's, hoekwoningen met garage of zij-uitbouw, rijwoningen met 4 slaapkamers op de eerste verdieping of zij-entree. Voor ieder wat wils.

 

NieuwNoord 2 NieuwNoord 1 NieuwNoord 3

 

Start verkoop

U bent van harte welkom op zaterdag 24 juni 2017 tussen 11:00-13:00 uur bij het  Wooninformatiecentrum Waalsprong, op het Thermionpark in Lent. Hier ontvangt u dan de uitgebreide verkoopbrochure met alle beschikbare woningen, benodigde informatie, de prijslijst en een toelichting hoe u zich kunt inschrijven. Ook de projectontwikkelaar en makelaars zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden.
 

Iedereen die staat ingeschreven op de website ontvangt de dag voor start verkoop  een e-mail met de digitale brochure en een link om online te kunnen inschrijven.

 

Handig om te weten

  • Bij de start verkoop ontvangt u de uitgebreide brochure, instructie voor online inschrijving en overige informatie over het project.
  • U kunt zich online inschrijven op een of meer bouwnummers waar uw interesse naar uit gaat.
  • De inschrijving sluit op maandag 3 juli om 17.00 uur. Hierna vindt de loting of toewijzing plaats.
  • Als u een woning krijgt toegewezen, wordt u uitgenodigd voor een oriënterend gesprek met een van de makelaars.
  • Bent u niet in de gelegenheid om bij de start verkoop te zijn, dan kunt u de informatie ook op een later moment ophalen bij de makelaars.
  • Kijk voor meer informatie ook op de website van het project www.nieuwnoordnijmegen.nl.
« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media