LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop nieuwbouwwoningen Groene Rijck – fase 4

Woensdag 24 Juni 2015 | reacties 0
1729extnijland03hr

Op woensdag 24 juni start de verkoop van 18 rij- en hoekwoningen van het Groene Rijck in de vierde fase. De woningen worden gerealiseerd in Het Nijland, een kleinschalige woonbuurt in de wijk Oosterhout.

 

Fase 4
De woningen zijn van de hand van Mulleners + Mulleners uit Amsterdam. Dit gerenommeerde architectenbureau heeft de romantische, intieme sfeer zoals je die ervaart bij de architectuurstijl van de jaren ’30 goed weten neer te zetten. De verschillende tinten baksteen met accenten in wit keimwerk spelen hierin een belangrijke rol. Daarnaast wordt de uitstraling ook bepaald door de antracietkleurige dakpannen en de fijne detaillering van de gevelkozijnen en het metselwerk. Door het toepassen van dwarskappen ontstaat er een gevarieerd gevelbeeld en hebben de woningen een sterk individueel karakter. Daarnaast zijn alle woningen gesitueerd op royale kavels, die bovendien niet aan de doorgaande weg liggen. Rust en plaats om te spelen gegarandeerd! Deze woningen met complete badkamer en keuken hebben een vrij-op-naam-prijs van € 225.000 tot € 259.750.

 

Het Nijland
In Het Nijland zijn ruim 300 woningen gebouwd; deze laatste fase van het Groene Rijck is een van de laatste bouwfasen van realisatie van deze woonbuurt. In de wijk Oosterhout kunt u rekenen op uitgebreide voorzieningen, van buurtwinkelcentrum tot basisschool, van medisch centrum tot sportpark. In Het Nijland geniet u van alle gemakken van de stad en heeft u de Betuwe in de achtertuin.

 

Meer informatie en start verkoop
Meer informatie kunt u vinden op de projectsite van het Groene Rijck. U bent van harte welkom op woensdag 24 juni in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, gevestigd in Thermion te Lent. Tussen 19.00 en 20.30 uur uur staat Klok Wonen klaar om alles over het nieuwbouwplan te vertellen.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media