LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop 'Het Groene Rijck'

Dinsdag 26 Juni 2012 | reacties 0
groene-rijck

In het uniek gelegen groene hart van Nijmegen-Noord - Het Groene Rijck - worden nu de laatste woningen gerealiseerd van plan Nijland. Deze woningen, zowel fraai in rijbebouwing als twee-onder-een-kap vormgegeven, zijn gelegen in een setting van rust en ruimte die in combinatie met de woningprijs een ongekende prijs/waarde verhouding hebben.

 

Wonen in Het Groene Rijck - nabij het prachtige dorp Oosterhout - biedt naast heerlijk vrij wonen ook het grote voordeel dat alle voor­zieningen voorhanden zijn, waaronder (middelbare) scholen, kinderopvang, complete medische ondersteuning, sportverenigingen, een bioscoop/theater en openbaar vervoer. Het Groene Rijck is fraai gesitueerd nabij Nijmegen en Arnhem. Vanuit Oosterhout bent u met uw auto binnen een tel op A15/A50. De woningen zijn gelegen in het groene hart van het plan Nijland. De stedenbouwkundige opzet van het plan is zodanig dat een tuindorpachtige woonomgeving ontstaat. Kenmerkend voor de woningen is de romantische intieme sfeer zoals je die ervaart bij de architectuurstijl van de jaren ’30.

 

Eengezinswoningen

Dit zijn nu met recht ruime woningen tegen een eerlijke prijs. Ieder huis heeft een voor- en een achtertuin. Het mooie is dat u aan de voorzijde van deze woning geen auto’s zult aantreffen. De woningen zijn namelijk gesitueerd aan een autoluw hofje.

Heerlijk rustig om aan te wonen en kind­vriendelijk! Uw auto parkeert u gewoon in de daarvoor ingerichte plek in uw achtertuin. Zo houdt u altijd uw auto in uw zichtveld en heeft u altijd uw eigen parkeerplek. De VON prijs van deze woningen start vanaf 181.000 euro. Dit is inclusief Villeroy & Boch sanitair en een Siematic Keuken.

 

Tweekappers

Deze ruime twee-onder-een-kapwoningen (van 611 m3 tot 677 m3 groot!) zijn gelegen aan het noord­westen en aan het zuidoosten van het plangebied. Dit zijn de grootste woningen in plan Het Groene Rijck. Deze woningen zijn voorzien van extra luxe uitgevoerd sanitair en tegels van het merk Villeroy en Boch en voorzien van een Siematic keuken. De woningen beschikken over een ruime, aangebouwde berging. Alle woningen hebben naast de drie ruime slaapkamers de mogelijkheid voor een extra kamer­indeling op zolder en een uitbouw aan de achterzijde. De vanaf prijs van deze woningen is 298.000 euro VON!

 

De start verkoop van dit project zal starten op 30 juni om 10.30 uur op de bouwlocatie aan de Kruidenstraat in Nijmegen-Noord. Wij nodigen u van harte uit om u te laten informeren over deze unieke woonlocatie en laat u verrassen over de gunstig geprijsde woningen. Graag tot ziens! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Janssen in Nijmegen, tel. 024 – 324 42 44 of met KlokOntwikkeling, mw. F. van Dommelen, tel. 06 10 77 07 95.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media