LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop fase II van plan Oosterdijken

Woensdag 4 September 2013 | reacties 0
2013-06-18-bouwnummer-39-tm-46-02

Nadat in juni dit jaar de eerste fase van Oosterdijken in verkoop ging, introduceert Reuvers Bouw en Ontwikkeling nu ook de tweede fase van het project: 8 schitterende woningen in de kleinschalige woonbuurt Het Nijland, onderdeel van de wijk Oosterhout. U bent welkom op de bouwlocatie op 7 september aanstaande.

 

Oosterdijken
De woningen in plan Oosterdijken kenmerken zich door hun karakteristieke vormgeving met een mooi rood gemêleerde gevelsteen en grijze pannendaken. Het straatbeeld is gevarieerd door toepassing van eindgevels met een dwars geplaatste kap. De indeling van de woningen is verrassend ruim met veel mogelijkheden om de inrichting helemaal naar eigen ideeën vorm te geven. Alle woningen hebben een royale woonkamer met open keuken in hoekopstelling, 3 slaapkamers, een compleet ingerichte badkamer en een grote zolderverdieping met veel mogelijkheden.
 

Woningen
De tweede fase van het project omvat 8 woningen, waaronder tweekappers en rij- en hoekwoningen. De v.o.n.-prijzen variëren van € 178.000 tot € 264.000. Enkele bijzonder fraaie twee-onder-één-kapwoning kenmerken zich door een dwars geplaatste kap. De woning heeft een erker aan de voorgevel en aan de zijgevel. De woningen hebben een garage en eigen parkeerplaats. De rijwoningen hebben 3 slaapkamers en zijn gesitueerd op een ruim perceel. De hoekwoningen hebben een erker aan de voorgevel en beschikken over een garage en eigen parkeerplaats.

 

Start verkoop
Op zaterdag 7 september 2013 vindt de start verkoop van fase II van nieuwbouwproject Oosterdijken plaats in de rode keet op de bouwlocatie aan de Kruidenstraat in de wijk Oosterhout. U bent welkom tussen 10.30 en 12.00 uur. U kunt zich laten informeren over het project en ook is de uitgebreide verkoopdocumentatie van de woningen van fase II te verkrijgen. Reuvers Bouw en Ontwikkeling verwelkomt u graag!

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media