LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop De Rederij in Grote Boel

Donderdag 5 Oktober 2017 | reacties 4
griftdijk-exterieur-cam-01

Op donderdag 12 oktober gaat project De Rederij van ontwikkelaar KlokGroep Wonen in verkoop. Dit nieuwbouwproject heeft 19 woningen en is gesitueerd in het westen van Grote Boel, aan de Griftdijk.
 

De woningen liggen in de wijk Grote Boel op een mooie locatie aan de rand van de wijk, waar het prettig wonen is in een groene omgeving. Voorzieningen als winkels, scholen en medische voorzieningen en sportfaciliteiten liggen op steenworp afstand.  En met een kwartiertje fietsen bent u in de binnenstad van Nijmegen.
 

Woningen
Het plan omvat 19 volledig luxe afgewerkte, in boerderijstijl gebouwde eengezinswoningen diverse prijsklassen.

 

de rederij 3 de rederij 4 de rederij 5

 

De Griftdijk

Wonen aan de Griftdijk? Op de Griftdijk worden wijzigingen aangebracht zoals een vrachtwagenverbod en een knip. Ga voor meer informatie naar deze pagina.

 

Start verkoop
Op donderdag 12 oktober start de verkoop van project De Rederij in Woonbelevingscentrum LIV.

 

Locatie: Woonbelevingcentrum LIV - Verlengde Energieweg 50 te Nijmegen  
Datum: donderdag 12 oktober a.s.
Tijd: U bent van harte welkom tussen 19:00 – 21:00 uur.

 

Hier kunt u de verkoopdocumentatie inzien en uw vragen stellen aan de wooncoaches en projectontwikkelaar. Op 12 oktober is ook de website beschikbaar waarop alle informatie en een online inschrijfformulier zal staan. Hier kunt u ook uw belangstelling voor 1 of meerdere woningen aangeven.

 

Meer informatie
Komende weken kunt u steeds meer informatie vinden op de website van De Rederij. Schrijf u alvast in om op de hoogte te blijven!

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Bewoner Nijmegen noord (vrijdag 06 oktober 2017)

Leuk hoor die mooie berichten. Hoe het er echt aan toe gaat in Nijmegen noord leest u op deze website maar dan op een andere pagina: http://www.waalsprong.nl/algemeen-nieuws/stand-van-zaken-verkeersstructuur-lent-oost-en-start-werkzaamheden/

Redactie Waalsprong (woensdag 11 oktober 2017)

Beste Bewoner Nijmegen noord, We snappen dat er rond de verkeerssituatie in Lent-Oost veel vragen en reacties zijn. Maar project De Rederij in Grote Boel heeft hier niets mee te maken. Voor inzicht in de ontwikkelingen rondom de verkeerssituatie in de westflank van de Waalsprong verwijzen wij bewoners en belangstellenden voor Grote Boel graag naar de site over de Griftdijk, waar doorgaand verkeer tijdens de spits wordt geweerd, een bewonersvriendelijke knip komt, en een vrachtwagenverbod gaat gelden. Lees meer op: http://www.waalsprong.nl/verkeersmaatregelen-op-de-griftdijk/

Henk (maandag 13 november 2017)

Wanneer worden deze huizen eigenlijk opgeleverd?

Redactie Waalsprong (dinsdag 14 november 2017)

Beste Henk, Oplevering van de woningen is afhankelijk van de start bouw, en die is wederom afhankelijk van de verkoopresultaten. Daarmee is op dit moment dus nog niet met zekerheid te zeggen wanneer dat precies zal zijn. We verwachten dat het in de loop van 2018 zal zijn. Neem voor meer contact op met de makelaar via de projectsite: www.derederijnijmegen.nl.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media