LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop De Grift in Grote Boel

Maandag 8 Mei 2017 | reacties 0
tweekapper

Op woensdag 10 mei start de verkoop van een nieuw project in Grote Boel; De Grift. Projectontwikkelaar Heijmans realiseert twaalf tweekappers en drie vrijstaande woningen in de noordoost-hoek van de wijk Grote Boel.

De Grift situatieDe woningen worden gerealiseerd in het noord-westen van Grote Boel, tegenover het eerder gerealiseerde project van Heijmans; Waalformaat. De jarendertig-elementen zorgen voor een robuuste en karakteristieke uitstraling. De prijzen van de woningen variëren, met een vanaf-prijs van circa € 389.500 v.o.n.

 

Start verkoop
De verkoop van deze woningen start op woensdag 10 mei in het Wooninformatiecentrum Waalsprong in Thermion in Lent. U bent van harte welkom tussen 17.00 uur en 19.00 uur.
 

Het team De Grift van Heijmans staat dan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Tijdens de start verkoop is het mogelijk u in te schrijven op een van de bouwnummers. De inschrijftermijn loopt tot woensdag 17 mei 12.00 uur. Vervolgens zal de toewijzing plaatsvinden.

  • Locatie: Thermionpark 7, 6663 MM  Lent
  • Datum: 10 mei 2017
  • Tijd: 17.00 uur tot 19.00 uur

 

Meer informatie

Voor meer informatie gaat  u naar de website van de Grift; www.degriftnijmegen.nl. Vanaf donderdag 11 mei vindt u meer informatie over de woningen op de site. Hieronder ziet u al een kleine sfeerimpressie van de vrijstaande woningen.

De grift type D De Grift type E

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie






« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media