LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop De Brink in Grote Boel

Woensdag 6 Juli 2016 | reacties 0
de-grote-boel-straatview-04

Op zaterdag 9 juli start de verkoop van project De Brink in Grote Boel. De woningen worden gerealiseerd door ontwikkelaar KlokWonen. Het nieuwste project in Grote Boel heeft een ruime variatie aan woningen.

 

Wonen in nieuwbouwplan De Brink is wonen op een zeer bijzondere locatie. Zeg maar gerust op één van de mooiste plekjes van de regio. De ideale locatie tussen de natuur en de stad, in een mooie woonomgeving voor jong en oud. De Brink is ruim van opzet, heeft aangenaam veel groen en biedt volop parkeervoorzieningen. Het plan omvat 40 woningen, waarin voor iedereen een passend type te vinden is.

 • Zes tweekappers
  Aan de Karel Glastra van Loonstraat worden zes schitterende en zeer royale twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd.
 • Dertien rijwoningen aan de Simone de Beauvoirstraat
  Aan de Simone de Beauvoirstraat komen 13 ruime gezinswoningen, verdeeld in hoekwoningen en tussenwoningen.
 • Tien rijwoningen aan De Brink
  Aan de Brink worden schitterende rijwoningen gebouwd in diverse typen.
 • Acht tweekappers en drie rijwoningen aan de Heinrich Böllstraat
  Aan de Heinrich Böllstraat worden 8 stijlvolle twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd en drie rijwoningen.

De vanaf-prijzen variëren van € 235.000 tot € 295.500  v.o.n voor een rij- of hoekwoning en € 285.000 tot € 389.500 voor een tweekapper.

 

logo Brink, Klokwonen Grote Boel
Grote Boel is de nieuwste wijk bij Oosterhout. Grote Boel wordt opgezet als een tuindorp; het is kind- en fietsvriendelijk.  Het is wonen met de Betuwe in de achtertuin, met de stad dichtbij en alle dagelijkse voorzieningen om de hoek. Inmiddels is Grote Boel behoorlijk op dreef qua bouwontwikkelingen. De omgeving is veranderd van een kale zandvlakte in een levendig gebied waar verschillende woningbouwprojecten in aanbouw zijn. Inmiddels hebben bewoners van de eerste 60 opgeleverde woningen een start gemaakt in de wijk. Eind dit jaar zijn in totaal circa 150 woningen opgeleverd. In totaal worden er 850 woningen gerealiseerd. Meer informatie over de ontwikkelingen vindt u op de facebookpagina van Grote Boel of abonneer u op de nieuwsbrief van de Waalsprong.

 

Start verkoop
De verkoop start op zaterdag 9 juli a.s. in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, gevestigd in Thermion te Lent. U bent van harte welkom tussen 11.00 en 13.00 uur; uiteraard is dan de verkoopdocumentatie beschikbaar. Projectontwikkelaar KlokWonen en de betrokken makelaars beantwoorden graag uw vragen. Meer informatie vindt u tevens op de projectsite (deze is uiterlijk 7 juli online). 
 

KlokWonen, de Brink

KlokWonen, de BrinkKlokWonen, De Brink

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media