LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop 20 eensgezinswoningen in Oosterhout

Dinsdag 20 December 2011 | reacties 6
1531-110914-scan-002klein

Op een unieke locatie in de Waalsprong realiseert Talis 20 prachtige rij- en hoekwoningen. De woningen komen in een mooie, groene woonomgeving en dichtbij allerlei voorzieningen. De verkoopprijs is tussen € 180.000 en € 209.000. Talis biedt de mogelijkheid om de woning voordelig te kopen via de Starters Renteregeling. Dit zorgt voor zo’n 25% lagere maandlasten!
 

Veel indelingsmogelijkheden zonder extra kosten
De 20 eengezinswoningen zijn verdeeld over drie bouwblokken. Er zijn zes fraaie hoekwoningen die wat ruimer zijn. Maar ook de tussenwoningen hebben een gunstige indeling. Bovendien kunnen de woningen grotendeels zonder extra kosten naar eigen wens ingedeeld worden. Talis Nijland 20 koopwoningen
 

Oosterhout: ruimte, rust en alles om de hoek
Wonen in Oosterhout is wonen in een groene, rustige omgeving. Alle basisvoorzieningen zijn hier aanwezig. Een compact winkelcentrum, film, theater, maar ook de basisschool, het kinderdagverblijf, de sporthal en de bibliotheek. Het nieuwe multifunctionele sportpark Nieuw Balveren biedt allerlei mogelijkheden voor sportliefhebbers. Zo vindt u alle voorzieningen om de hoek.
 

Tot 25% lagere maandlasten
De woningen in Het Nijland biedt Talis aan met de aantrekkelijke Starters Renteregeling van Talis Nijland Vereniging Eigen Huis. Hiermee bespaart u tot 25% op uw hypotheeklasten. Hierdoor komt u makkelijker in aanmerking voor een hypotheek. Bovendien biedt de regeling zekerheid voor de lange termijn. Lees voor meer informatie de brochure over de Starters Renteregeling. U kunt ook kijken op startersrenteregeling.nl. Hier kunt u een proefberekening maken.
 

Bezoek de verkoopmanifestatie
Heeft u interesse in een woning in Het Nijland, bezoek dan de verkoopmanifestatie op zaterdag 21 januari tussen 12.00 en 13.30 uur in het Wooninformatiecentrum Waalsprong. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Driessen Makelaardij 024-3607055.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Erik Kempen (woensdag 21 december 2011)

Dit gedeelte van Nijmegen heet al sinds 1 januari 2011, niet meer Oosterhout, maar Nijmegen-Noord. Het is erg verwarrend als jullie de naam Oosterhout blijven gebruiken. Zou prettig zijn als dit gecorrigeerd kan worden.

Communicatie Waalsprong (donderdag 22 december 2011)

Beste Eric Kempen, De wijknaam Oosterhout blijft gewoon bestaan. Wij gebruiken deze om binnen de Waalsprong / Nijmegen-Noord de locatie aan te geven waar gebouwd gaat worden: Oosterhout versus Lent. Dat maakt in één oogopslag duidelijk om welke plek binnen het grote Waalspronggebied het gaat.

sander (woensdag 11 januari 2012)

Het blijft anders erg onduidelijk! Want alles moest van oosterhout veranderen in nijmegen noord!

Stephan (woensdag 11 januari 2012)

Worden huizen altijd verkocht, voor dat er een bouwvergunning is aangevraagd?

Communicatie Waalsprong (donderdag 12 januari 2012)

Geachte Stephan, Het komt inderdaad regelmatig voor, dat een ontwikkelaar met een project in verkoop gaat voordat er een bouwvergunningstraject is gestart. Zo'n vergunningstraject is kostbaar, en vaak wil men eerst de markt 'aftasten' hoe het project ontvangen wordt bij de kopers. Pas als er voldoende belangstelling blijkt te zijn, wordt vervolgens een vergunningstraject ingezet.

Marcel (dinsdag 27 maart 2012)

L.S., Wanneer start de bouw van dit project? MVG, Marcel

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media