LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verhuur project Huren in de Grote Boel

Maandag 17 Juli 2017 | reacties 0
84667

De verhuur van 35 luxe vrije sector huurwoningen in Grote Boel is gestart. Op woensdag 26 juli is er open huis in de kijkwoning. Kom kijken en ontdek deze gevarieerde huurwoningen met een hoog afwerkingsniveau. De inschrijving sluit op 28 juli.


In Grote Boel zie je een gevarieerd woningaanbod met verschillende kleuren baksteen, verspringende gevels, een eigenwijze gedraaide gevel tussendoor. De woonoppervlakte van deze woningen varieert van ca. 122 tot 131 m2. Allemaal met een ruime woonkamer grenzend aan de achtertuin, drie slaapkamers en een ruime zolderverdieping. Welke woning je ook kiest, de afwerking is zeer hoogwaardig. De luxe, open keuken is voorzien van inbouwapparatuur en de badkamer is compleet ingericht met een ligbad, douche, wastafel en tweede toilet. Op de zolder zijn aansluitpunten voor de wasmachine en -droger. De ruime achtertuin ligt op het zuiden of het noorden en heeft een houten berging.

 

Huren in de Grote Boel Huren in de Grote Boel 2 Huren in de Grote Boel 3


Huurprijzen
De huurprijzen van de woningen in De Grote Boel variëren van € 940 tot € 1.050 per maand. Om een woning te huren moet je voldoende inkomen genereren. Ga uit van de richtlijn: minimaal bruto maandinkomen van 4x de huurprijs per maand. Een 2e inkomen telt voor 100% mee.

Woensdag 26 juli Open Huis
Wil je zien hoe ruim en mooi je woont in nieuwbouwproject De Grote Boel? Woensdag 26 juli ben je van harte welkom tijdens het Open Huis in de kijkwoning. Voor vragen staat de verhuurmakelaar je graag te woord.

Tijd: 15:00 - 17:00 uur
Adres kijkwoning: Renate Rubinsteinstraat 59, Oosterhout (Nijmegen)

Ja, ik wil huren!
Wil je graag huren in De Grote Boel, volg dan het onderstaande stappenplan:
1. Controleer of je voldoet aan de inkomensrichtlijnen, zie hier de voorwaarden.
2. Schrijf je in voor vrijdag 28 juli 12.00 uur.
3. Je hoort uiterlijk vrijdag 4 augustus van de verhuurmakelaar of je een woning krijgt toegewezen en maakt een afspraak om het huurcontract te tekenen.
4. Wanneer het huurcontract is ondertekend kun je starten met de voorbereidingen op de verhuizing.

Meer informatie
Alle informatie over de duurzame woningen van De Grote Boel en inschrijven vind je terug op de website www.hurenindegroteboel.nl. De inschrijving sluit op vrijdag 28 juli om 12.00 uur.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media