LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start sociale huurwoningen Talis in Grote Boel

Zaterdag 3 September 2016 | reacties 2
grote-boel-talis-fase-2

Talis bouwt 49 sociale huurwoningen in Grote Boel. Het is het tweede project dat Talis in deze nieuwe wijk bij Oosterhout gaat realiseren. De woningen zijn vanaf 2 september beschikbaar op de site van Entree. De 49 Talis-woningen zijn op dit moment al in aanbouw en worden vanaf eind 2016 opgeleverd.

 

Er zijn drie verschillende woningtypen ontworpen voor dit project in Grote Boel.

 

Woningtype A en B

Deze woningen zijn gesitueerd rond een groen hof. De gevels zijn wit gekeimd. Metselwerk van gele baksteen omlijst deuren en enkele ramen. Ook de brede daklijst, de knik in de daklijn, lage dakgoot en dakkapellen zijn in landelijke stijl.

 

Woningtype C

Deze woningen liggen aan een brede, gebogen bomenlaan. De gevels van bruine baksteen zijn deels wit gekeimd, terwijl ramen en deuren afwisselend zijn omlijst met wit keimwerk of onbewerkte baksteen. Vier van de zes hoekwoningen hebben een statige dwarskap.

 

Alle woningen hebben een woonoppervlak van ca. 105 m2. Er is een woonkamer met open keuken, boven zijn drie slaapkamers en een badkamer. Een vaste trap biedt toegang naar de zolder en de achtertuin heeft een berging. Vanwege de aansluiting op het Warmtenet in de Waalsprong is alleen elektrisch koken mogelijk.

 

Huurprijzen

Alle huurwoningen hebben een netto huurprijs van € 628,76 (prijspeil 1-7-2016). De bruto huurprijs bedraagt € 630,49.

 

Komt u in aanmerking voor een woning?

Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning mag uw gezamenlijk huishoudinkomen niet meer dan € 35.739 per jaar bedragen. Op de site van Entree kunt u zien of u in aanmerking komt voor een van deze huurwoningen in Grote Boel.

 

Verhuurproces

De selectie vindt plaats op basis van meettijd. De eerste 175 kandidaten met de langste meettijd krijgen een brochure en een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst is eind september, waar meer informatie over de verhuurprocedure en planning volgt. Mogelijk wordt een aantal woningen in dit project rechtstreeks verhuurd aan een bijzondere doelgroep, zoals bijvoorbeeld statushouders.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Netty Kempkes van Talis, telefoon (024) 352 39 11.

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Jan met de korte achternaam (maandag 05 september 2016)

Kan iemand mij vertellen waar deze woningen staan?

Redactie Waalsprong (dinsdag 06 september 2016)

Beste Jan, bedankt voor je reactie. Deze woningen liggen in Grote Boel. de nieuwste wijk bij Oosterhout. Op de overzichtskaart op http://www.waalsprong.nl/ zie waar dit precies ligt. De woningen liggen in het midden van de nieuwe wijk. Wil je meer details ga dan eens langs bij het Wooninformatiecentrum Waalsprong en bekijk daar oa de grote maquette.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media