LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start bouw Wonen in Grote Boel

Maandag 22 Mei 2017 | reacties 0
groteboel170519foto-william-moore

Op vrijdag 19 mei is door wethouder Bert Velthuis op feestelijke wijze het officiële startschot gegeven voor de bouw van het derde project van projectontwikkelaar  VanWonen; Wonen in Grote Boel in de gelijknamige wijk. Op drie na zijn alle 70 woningen verkocht.

 

Nieuwe bewoners waren aanwezig om de start bouw samen te vieren. Met champagne start bouw wonen in grote boelwerd dit feestelijke moment afgetrapt. Daarna was er een hapje en drankje en volop gelegenheid om de nieuwe buren te ontmoeten.

 

Voor wethouder Velthuis was deze start bouw van Grote Boel niet de eerste. “Toen woningcorporatie Talis in 2015 haar plannen presenteerde voor de eerste woningen in Grote Boel, is gekozen voor een landelijke, historische stijl en daarmee was de toon gezet. Met dit project van Van Wonen is opnieuw gekozen voor een architectonische lijn die recht doet aan de rijke geschiedenis van Grote Boel. Daar ben ik bijzonder blij mee!”

 

Mooi puzzelstukje

Ook Vincent Reukers, projectontwikkelaar bij VanWonen, eerder bij AM, is blij: “Het is fantastisch om te zien hoe dit project, waar we gezamenlijk met veel zorg aan gewerkt hebben en waar de klanten virtueel hun woonwensen hebben kunnen bepalen, zo enorm wordt gewaardeerd. Met name de veelzijdigheid in architectuur en ruime variatie in woningtypen maken dit project bijzonder. Ik ben ervan overtuigd dat hier weer een mooi puzzelstukje van de ‘Grote Boel’ wordt gerealiseerd.”

Am wonen in Grote Boel type 2

 

 

 

 

 

 

 

 

De eerste woningen uit deze fase zullen waarschijnlijk eind 2017 worden opgeleverd. In mei 2018 zullen naar verwachting alle 70 woningen gerealiseerd zijn. 

 

In juni 2017 staat de verkoop van het vierde en laatste project van VanWonen in Grote Boel gepland. Project NieuwNoord, wederom een samenwerking tussen VanWonen en AM, wordt een bijzondere plek met rijwoningen, hoekwoningen en tweekappers.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media