LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start bouw project Wonen in Grote Boel in april

Vrijdag 20 Januari 2017 | reacties 0
header-image

Project Wonen in Grote Boel van ontwikkelaar AM realiseert in Grote Boel 70 woningen, verdeeld in twee fasen van elk 35 woningen. In april 2017 start de bouw van de eerste 35 woningen.

 

Grote Boel ligt nabij de toekomstige Oosterhoutse Plas en wordt een aantrekkelijke groen ingerichte omgeving waar het prettig wonen, werken en thuiskomen is. De woningen in het project onderscheiden zich niet alleen in grootte van de kavel en woning. Ook is er onderscheid in uitstraling, ligging en afwerking. Wonen in Grote Boel biedt voor ieder wat wils.wonen in grote boel situatiekaart

 

Woningconfigurator

Project Wonen in Grote Boel biedt rij- en hoekwoningen. U koopt al een woning vanaf € 212.000 v.o.n. En is de basis met o.a. een keuken, sanitair van Villeroy & Boch, vloerverwarming op de begane grond en een buitenkraan op de achtergevel niet voldoende? Dan kunt u met de woningconfigurator uw eigen woning online samenstellen. U
krijgt inzicht in de verschillende woningtypen, welke meerwerkopties er mogelijk zijn en wat het kostenplaatje wordt. Bekijk de Woningconfigurator op de website www.woneningroteboel.nl.  

 

AM Wonen in Grote BoelInteresse?
Inmiddels is ruim 60 % van de woningen verkocht en de belangstelling is groot. Heeft u interesse in de woningen van project Grote Boel? Neem een kijkje op de website Wonen in Grote Boel of neem contact op met Hans Janssen Garantie makelaars of met Bleijenberg Nieuwbouw Makelaars.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media