LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start bouw project De Grift

Zondag 25 Maart 2018 | reacties 0
vrijstaand-type-e

Nog voor de zomer gaat de bouw van het project De Grift in Grote Boel van start. Het project omvat twaalf twee-onder-één-kapwoningen en drie vrijstaande woningen. De bouw in Grote Boel vordert gestaag; de realisatie van dit project in de noordwesthoek van het gebied krijgt hiermee steeds verder vorm. 

 

Zoals ook op het bouwbord van ontwikkelaar Heijmans is uitgelicht, zijn er inmiddels al negen vergelijkbare woningen gebouwd en opgeleverd aan de overzijde van het plan. Door de toepassing van mooie details in het metselwerk en grote dak-overstekken krijgen de woningen een statige en karakteristieke uitstraling.

 

Bij het plan De Grift worden de twee vrijstaande panden op de hoekpunten voorzien van een aanbouw waardoor de woningen een unieke plattegrond krijgen. Heijmans heeft er voor gekozen om alle woningen standaard te voorzien van een uitbouw van 1.20 meter. Hierdoor ontstaat aan beide zijden van de woning een mooie leefruimte, waarbij kopers zelf kunnen kiezen of ze de keuken aan de voor- of achterzijde plaatsen. Veel kopers hebben er voor gekozen om de uitbouw van 1.20 meter nog verder uit te breiden naar 2.40, waardoor een zeer royale woonruimte ontstaat.

 

Inmiddels zijn 11 van de 15 woningen verkocht en ook voor de laatste vier woningen is serieuze belangstelling. Heeft u interesse? Vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid bij een van de betrokken makelaars. Neem dan dan contact op met Hans Janssen Garantiemakelaars of Ans Mol Makelaardij.

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media