LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start bouw Grote Boel

Donderdag 7 Januari 2016 | reacties 0
grote-boel

Op woensdag 20 januari is de feestelijke start bouw van de woningen van projectontwikkelaar AM in Grote Boel.

 

Wethouder Bert Velthuis zal met een officiële handeling de bouw starten van in totaal 31 hoek- en rijwoningen en tweekappers, die in april 2015 in verkoop zijn gegaan. Een groot deel hiervan is inmiddels verkocht. De woningen liggen in het zuidelijk deel van de nieuwe woonbuurt Grote Boel, direct aan de toekomstige Oosterhoutse Plas.

 

Grote Boel

Na de bouw en oplevering van de eerste 43 woningen door Talis, eind vorig jaar, komt nu de realisatie van de overige woningen in Grote Boel op gang. Er zijn diverse projecten, die al met voorbereidingen voor bouw zijn gestart of binnenkort de eerste paal slaan, zoals AM dat nu op 20 januari doet. In totaal worden circa 850 woningen gebouwd in deze kindvriendelijke wijk, die de kenmerken heeft van een tuindorp. U leest hier meer over de nieuwste woonbuurt bij Oosterhout.

 

Feestelijk moment

Het programma start rond 15.00 uur op de bouwlocatie in Grote Boel. Kopers en genodigden zijn aanwezig tijdens deze middag. De middag eindigt rond 18.00 uur. Wilt u een kijkje komen nemen en met ons een glas drinken samen met de toekomstige bewoners, dan bent u van harte welkom.

 

grote boel tweekappersOok wonen in Grote Boel?

Er zijn nog binnen het project van AM nog enkele 2-1 kapwoningen en hoekwoningen beschikbaar. De prognose oplevering is vierde kwartaal van dit jaar. Kijk voor meer informatie op http://www.groteboel.nl/

Daarnaast heeft AM een tweede fase in verkoop gebracht onder de naam Boelse Hof. Voor meer informatie over de overige woningen in de wijk klikt u in de Woningzoeker.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media