LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Rolstoelwoningen in Grote Boel

Maandag 11 December 2017 | reacties 3
talis-grote-boel-fase-4-foto-2

Talis is weer volop aan het bouwen in Grote Boel. Zij realiseren momenteel de vierde fase van sociale huurwoningen, met 42 woningen waarvan drie rolstoelwoningen. Het gaat om benedenwoningen met een ruime tuin.
 

Boven elke benedenwoning zijn twee reguliere bovenwoningen. De woningen hebben een mooie woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer bereikt u de slaapkamer, die toegang geeft tot de grote badkamer met toilet. De tweede slaapkamer is vanuit de hal te bereiken. De woningen zijn ruim 58 m2.
 

Tijdens de ontwerpfase zijn de ervaringen van een rolstoelgebruiker ingezet. Dat heeft veel bruikbare informatie opgeleverd. Deze wensen en eisen hebben geleid tot een definitief ontwerp. Zo zijn de deur- en doorgangen van de woningen minimaal 85 cm breed en is er voldoende ruimte om een rolstoel te gebruiken. Ook is er standaard een toilet in de badkamer aanwezig.

 

Start verhuur

De rolstoelwoningen worden verhuurd voor een netto huurprijs van € 597,30.  Deze woningen worden tegelijk met de andere woningen van dit project geadverteerd op Entree vanaf week 2 in 2018.

 

Een rolstoelindicatie is vereist. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Talis via welkom@talis.nl of 024 352 39 11.

« Terug naar het overzicht

Reacties

anja berger (dinsdag 19 december 2017)

Op hoe duur komen de sociale huurwoningen van fase 4?

anja berger (woensdag 20 december 2017)

Ik wil graag weten hoe duur de sociale huurwoningen zijn, van fase vier. Groetjes Anja

Redactie Waalsprong (woensdag 20 december 2017)

Beste Anja, Je kunt daarvoor het beste contact opnemen met Talis zelf. Je kunt ze bereiken via telefoonnummer 024 3523911 (hetzelfde nummer als in het nieuwsbericht, of de het mailadres dat genoemd is: welkom@talis.nl.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media