LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Reuvers start bouw projecten Grote Boel in april

Maandag 29 Februari 2016 | reacties 0
dsc8972

Op 4 april start de bouw van de drie bijzondere projecten in Grote Boel van projectontwikkelaar Reuvers. Het betreft Ons Uitzicht fase 1 en 2, Ons Landzicht fase 1 en Ons Parkzicht fase 1A. Op de Woonbeurs Nijmegen kunt u volop informatie krijgen over deze unieke projecten!


Ons ParkzichtOns Parkzicht
Ons Parkzicht is gelegen aan de noordzijde van de nieuwe wijk Grote Boel. In Grote Boel is volop ruimte en aandacht voor water en groen, en daar profiteer je in Ons Parkzicht dan ook volop van! Fase 1A van dit project realiseert 8 prachtige rij en hoekwoningen. Hiervan is een gedeelte verkocht. Er zijn nog rij- en hoekwoningen beschikbaar, bekijk het actuele aanbod op: www.ons-parkzicht.nl.  


Ons LandzichtOns Landzicht
Nieuwbouwplan Ons Landzicht is gelegen aan de noordzijde van de nieuwe wijk Grote Boel.  Fase 1 omvat 15 rij en hoekwoningen.  Een deel hiervan is al verkocht of onder optie. Kijk voor alle mogelijkheden van dit groene plan op  www.ons-landzicht.nl.


Ons Uitzicht _ GrootsOns Uitzicht
Nieuwbouwplan Ons Uitzicht is gesitueerd op het mooiste plekje in de nieuwe wijk Grote Boel. Door de ligging aan de rand ben je gegarandeerd van een blijvend vrij uitzicht over water en groen, wat je een heerlijk vrij gevoel geeft. Ons Uitzicht omvat in totaal 29 woningen. Op dit moment is alles verkocht of onder optie. www.ons-uitzicht.nl.


 

Oplevering
De verwachte oplevering van deze woningen zal rond de jaarwisseling zijn. De bouwtijd van deze projecten is circa 10 maanden.


Woonbeurs Nijmegen
Interesse in een van bovengenoemde projecten? Kom naar de Woonbeurs Nijmegen op zaterdag 5 maart, bezoek het Waalsprongplein en laat je informeren en inspireren over de mogelijkheden van wonen in Grote Boel!

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media