LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Project Kruidhof feestelijk van start

Woensdag 17 December 2014 | reacties 0
20141215161200

Door het gezamenlijk slaan van een symbolische eerste paal is de bouw van de 16 woningen in plan het Kruidhof officieel van start gegaan. Ondanks natte weersomstandigheden, en onder genot van een hapje en een drankje, vierden bewoners dat de bouw van hun woningen écht gaat beginnen. In de loop van 2015 kunnen zij zich verheugen op de sleutel van hun nieuwe paleis. Het project wordt gebouwd in Het Nijland, kleinschalige woonbuurt in de wijk Oosterhout.


De vertegenwoordigers van GEM Waalsprong, Reuvers Bouw, Van Wanrooij Projectonwikkeling, architectenbureau Quadrant, de makelaars en ‘last but not least’ een drietal toekomstige bewoners, hebben samen door middel van een oud Hollandse heistelling de eerste paal geslagen. Het gezamenlijk slaan van deze paal symboliseert de samenwerking op meerdere fronten die nodig was om in zo'n korte tijd de ontwikkeling, verkoop en realisatie van plan het Kruidhof op gang te brengen. Het is nu aan de bouwers van Reuvers Bouw om een hier een project van te maken om trots op te zijn.

 

Nog één te koop
Het plan omvat 16 royale tweekappers. Op dit moment is nog slechts één woning te koop. De koopsom van deze woning, type Cassia, bedraagt € 275.000 v.o.n. Meer info over het project? Kijk op www.kruidhof-oosterhout.nl of neem contact op met makelaar Strijbosch Thunissen, telefoon 024 3651010.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media