LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Project Grote Boel van AM op 4 april in verkoop

Donderdag 2 April 2015 | reacties 0
vrijstaande-woning-7-02c

Project Grote Boel van ontwikkelaar AM gaat aanstaande zaterdag in verkoop tijdens de Woonbeurs Nijmegen van 4 april. Een bijzonder project, vernoemd naar de gelijknamige woonbuurt, waarmee de wijk Oosterhout gaat uitbreiden.

 

De slingerende Griftdijk met monumentale boerderijen, het bosrijke Park Waaijenstein en de Oosterhoutse Plas zijn het vertrekpunt voor het ontwerp voor maar liefst 31 woningen van dit project in de gelijknamige woonbuurt Grote Boel. Het resultaat: een dorpje met statige villa’s en huizen met fraaie dorpse architectuur. De tuinen zijn hier groot, er is veel openbaar groen én Grote Boel ligt aan de Oosterhoutse Plas. Wat een fijn thuis.

 

Woningen met extra’s
Welke woning kiest u? Een mooi huis in een klein rijtje of woont u liever op de hoek? Is een vrijstaande woningen iets voor u of een riante twee-onder één kapwoning met uitzicht op de Plas? Naar welke woning u voorkeur ook uitgaat het, u krijgt altijd een mooi huis met complete keuken, fraai sanitair en mooie grote tegels. Zo zijn er nog meer extra’s in de woning, wat dacht u van standaard vloerverwarming op de begane grond en een buitenkraan op de achtergevel. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen om uw woning bij oplevering al afgewerkt op te laten leveren met vloerafwerking, wandafwerking en afgelakte trappen. U kunt hierbij een ruime keuze maken uit de door vtwonen samengestelde vloeren en kleuren voor op de wanden en trappen.

 

17 Rij-, eind- en hoekwoningen, enorm gevarieerd, dus genoeg te kiezen
De tussen- en eindwoningen zijn 5,40 breed en de hoekwoningen 5,70m. Alle rijwoningen hebben dezelfde indeling. Dus welk huis u ook kiest, overal komt u binnen in de heerlijk lichte woonkamer met open keuken. De deur in de achtergevel geeft toegang tot de tuin op het oosten, westen of noorden. De tuinen op het noorden zijn extra diep, zodat u ook hier lekker in de zon kunt zitten. Op de verdieping heeft u 3 slaapkamers en een badkamer die groot genoeg is voor een douche, een bad, 2e toilet en een wastafel. Het bad is optioneel. Op de vrij indeelbare zolderverdieping kunt u nog 1 of 2 kamers maken. Optioneel kunt u kiezen voor een dakkapel die naast sfeer ook meer daglicht binnenbrengt. De huizen met een gedraaide kap hebben ook een extra ruime zolder met royaal daglicht. Koopsommen voor deze woningen zijn vanaf € 199.500 v.o.n.

 

12 Twee-onder-één kapwoningen vol sfeer en mogelijkheden
U komt het huis binnen via de zijentree. De hal met de trap naar boven vormt meteen de scheiding tussen de keuken en het woongedeelte. Hierdoor ontstaat automatisch een gezellige leefkeuken. Bij de ene woning ligt de keuken aan de voorzijde, bij de andere de woonkamer. Wat spreekt u het meest aan? Op de 1e verdieping heeft u 3 slaapkamers, waarvan 1 woningbreed. In de woningbrede slaapkamer kunt
u een inloopkast laten maken. De badkamer is standaard voorzien van een douche, ligbad en wastafel. Er is zelfs plaats voor een dubbele wastafel. Er is een aparte toiletruimte. De grootte en de vorm van de vrij indeelbare zolderverdieping worden bepaald door de vorm en de draairichting van de kap. De koopsommen voor deze tweekappers zijn vanaf € 339.500 v.o.n.

 

2 Vrijstaande woningen, alle ruimte om te genieten van het leven
U komt binnen via de zijentree. De keuken aan de straatzijde heeft een prachtige raampartij en optioneel kunt u hier nog een erker maken. De grote, tuingerichte woonkamer met openslaande deuren biedt legio indelingsmogelijkheden. Waar u ook zit of staat, overal kijkt u mooi uit, want rondom zijn er ramen met zo’n mooie roedeverdeling. De breedte van 6 meter zorgt ervoor dat de 3 slaapkamers op de verdieping riante maten hebben. De ouderslaapkamer is woningbreed en kan worden voorzien van een inloopkast. De grote badkamer heeft een douche, dubbele wastafel en ligbad. De vorm en maat van de zolderverdieping lenen er zich uitstekend voor om hier nog 2 kamers in te richten, eventueel in combinatie met een 2e badkamer.

Koopsommen vanaf €  452.000 v.o.n.

 

Start verkoop tijdens de Woonbeurs Nijmegen op 4 april
De verkoop van project Grote Boel te Nijmegen gaat zaterdag 4 april van start tijdens de Woonmanifestatie Nijmegen. U bent van harte welkom van 11.00 – 15.00 uur in De Vereeniging, Keizer Karelplein 2d te Nijmegen. De toegang is uiteraard gratis. Kijk voor nog meer informatie op www.groteboel.nl.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media