LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Pre-sale De Regisseur gestart!

Vrijdag 19 Juli 2019 | reacties 0
09-negen-2006-hr

De pre-sale van het project De Regisseur is gestart. Het project wordt gerealiseerd door Stam en de Koning en ligt in de mooie wijk Zuiderveld.

 

Binnen het project worden 82 moderne, eigentijdse koopwoningen gerealiseerd. Er is aanbod in vrijstaande woningen, tweekappers, een driekapper en tussenwoningen. De prijzen variëren tussen € 293.000 en € 542.000 v.o.n. Alle woningen worden luxe afgewerkt. De Regisseur biedt je alle rust en landelijkheid. Een plek waar kinderen leuk en veilig kunnen opgroeien, maar waar ook ouderen genieten van de levendigheid. In onderstaand kaartje zie je waar De Regisseur ligt.

 

Zuiderveld

De Regisseur ligt in de nieuwe wijk  Zuiderveld, de meest noordelijke wijk van de Waalsprong. De naam van het project verwijst naar de straatnamen in Zuiderveld, die vernoemd worden naar wereldwijd vermaarde filmregisseurs. In Zuiderveld worden circa 550 woningen gebouwd, die in verschillende fasen gerealiseerd worden. De eerste woningen zijn al opgeleverd en er is volop woningontwikkeling. Wie in Zuiderveld komt te wonen heeft alle dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving. Bovendien bereik je de binnenstad van Nijmegen binnen slechts 20 fietsminuten. Ook ben je binnen enkele minuten op de A15. Zuiderveld ligt dichtbij het park in Grote Boel, waar je straks heerlijk kunt wandelen en genieten van de natuur.

 

Inschrijven

Enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in via de projectwebsite. Inschrijven kan tot woensdag 31 augustus 2019. Begin september vindt de officiële start verkoop plaats tijdens een bijeenkomst in LIV Woonbelevingscentrum. Mensen die zijn ingeschreven tijdens de pre-sale krijgen voorrang bij de toewijzing van een woning.

 

de regisseur 2 de regisseur

 

projectenkaart goed

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media