LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Praat mee over eerste woningproject Grote Boel!

Donderdag 3 April 2014 | reacties 2
welke-buur

Op 7 april aanstaande houdt AM een informatiebijeenkomst over de eerste woningbouwprojecten die zij gaat realiseren in Grote Boel. Grote Boel is een nieuwe bouwlocatie in de Waalsprong; het is de uitbreiding op het mooie Oosterhout. Wilt u meepraten over hoe de eerste fase van de wijk er uit gaat zien? Grijp dan nu de kans om uw u ideeën te laten horen en uw woonwensen realiteit te zien worden!

 

AM biedt u de bijzondere kans om te vertellen hoe u wilt wonen. Via de projectsite  kunt u bijvoorbeeld een enquête invullen. Maar de ontwikkelaar gaat verder! Tijdens de informatiebijeenkomst op 7 april in het Wooninformatiecentrum Waalsprong kunt u uw persoonlijke ideeën inbrengen en worden de volgende stappen gezet in de ontwikkeling van deze nieuwe wijk.


Inhoud bijeenkomst
Tijdens de informatiebijeenkomst geeft AM eerst een korte plantoelichting en vervolgens  een terugkoppeling van de uitkomsten van de enquête. Een belangrijk onderdeel van de bijeenkomst is dat u in kleine groepen aan tafel gaat om uw specifieke woonwensen kenbaar te maken. Met al uw wensen over dorps wonen aan de Oosterhoutse Plas en over ruim of betaalbaar wonen dichtbij de stad en alle voorzieningen, kunt u terecht in Grote Boel.
 

Aan het eind van de avond verloot AM onder de aanwezige deelnemers het 'ideale buur kado', uiteraard afhankelijk van de door u in de enquête aangegeven voorkeur met betrekking tot 'wat voor buur zoek jij?'
 

Plaats en tijd
Aarzel niet en kom langs op 7 april bij deze informatiebijeenkomst! U bent van harte welkom vanaf 19:30 uur in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, gevestigd in Thermion, Thermionpark 7 te Lent. De avond start om 20:00 uur en zal tot circa 21:30 uur duren.In verband met de voorbereidingen wordt aanmelding gewaardeerd; klik svp hier om u aan te melden of om op de hoogte te blijven.

 

Enquête en meer informatie

Meer informatie over Grote Boel, de stedenbouwkundige invulling en haar rijke verleden leest u op de site van de Waalsprong. Heeft u de enquête van AM nog niet ingevuld, dan kunt u dit uiteraard nog deze week doen. Klik hier om de enquête in te vullen.


Graag tot ziens op 7 april!

« Terug naar het overzicht

Reacties

David (dinsdag 08 april 2014)

Bijzonder, ik heb nu al 3 kaartjes gezien, en 3 verschillende manieren waarp de wegenstructuur wordt aangelegd.

Redactie waalsprong.nl (donderdag 10 april 2014)

Beste David, Het klopt, dat plannen gewijzigd zijn. En ook deze plannen zijn niet in beton gegoten! De Waalsprong ontwikkelt zich organisch en vraaggericht. Dat betekent dat we de situatie graag aanpassen naar de behoefte die er is. Natuurlijk blijft een en ander wel binnen de voorwaarden die in het bestemminsplan en het beeldkwaliteitsplan gesteld zijn. Op dit moment zijn ontwikkelaar AM en corporatie Talis in gesprek met geinteresseerden, over hoe zij de wijk en de woningen graag ingevuld zouden willen zien. Uit dit proces komt vervolgens een plan voor woningbouw. Meepraten? Meld je aan!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media