LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Parkeerterrein bij Zuiderveld vanaf zaterdag 16 juli in gebruik

Donderdag 14 Juli 2022 | reacties 0

Om de extra parkeerdruk tijdens de Nijmeegse Vierdaagse en Vierdaagsefeesten op te vangen, richt de gemeente een tijdelijk parkeerterrein in ten oosten van de wijk Zuiderveld West, aan de Keizer Hendrik VI-singel.

 

De voorbereidingen voor het parkeerterrein zijn op dit moment bezig. Vanaf zaterdag 16 juli 12.00 uur gaat het parkeerterrein open en zal tijdens de feesten 24 uur per dag bereikbaar zijn.

 

Beveiliging aanwezig

Om het komen en gaan van bezoekers op de parkeerplaats zo goed mogelijk te begeleiden zijn er 24 uur per dag beveiliging en verkeersregelaars aanwezig. De pendelbus naar het centrum vertrekt vanaf de Keizer Hendrik VI-singel. De inrit voor de parkeerplaats is direct vanaf de Keizer Hendrik VI-singel. Hierdoor wordt verkeersoverlast voor de wijk Zuiderveld zoveel mogelijk beperkt.

 

Speelveldje bereibaar

Het speelveldje naast het terrein is tijdens de komende week gewoon te gebruiken. Het veld is omgeven met een hekwerk. Toegang vanuit het speelveldje naar het parkeerterrein is dus niet mogelijk.

 

Heeft u vragen of ervaart u toch overlast?
Hiervoor kunt u op werkdagen tijdens kantooruren (09.00 tot 17.00 uur) contact opnemen met Richard Mahulete. U kunt hem bereiken op 06-2060 1044 of via r.mahulete@nijmegen.nl.

 

Ervaart u overlast buiten kantooruren? Dan kunt u dat melden via onze website ( nijmegen.nl/vierdaagse). U kunt ons ook bereiken op 14 024. Dat kan de hele week tussen 17.00 uur en 01.00 uur.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media