LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Opgewekt Wonen gaat van start!

Dinsdag 8 September 2015 | reacties 0
17610-heijmans-nijmegen-grote-boel-cam-3-72-dpi

De bouw van Opgewekt Wonen in de Grote Boel gaat van start! De voorbereidingen voor de bouw van de 10 Plein- en 7 Brinkwoningen worden opgestart en naar verwachting gaat in november al de eerste schep de grond in.

 

De contouren van de bouwplaats zullen daarna in hoog tempo van gedaante veranderen. De woningen worden namelijk gebouwd met een zeer snelle bouwmethode waar veel voorbereidend werk in de fabriek wordt gedaan. Volgens de huidige planning worden de woningen in het voorjaar van 2016 opgeleverd. Dit is natuurlijk fijn voor degenen die al voor Opgewekt Wonen hebben gekozen, maar geeft ook zekerheid aan nieuwe geïnteresseerden!

 

Grote Boel

Met de start van Opgewekt Wonen in Grote Boel laat deze nieuwste wijk van Oosterhout een gestage ontwikkeling zien. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de realisatie van het eerste bouwprojecten van 43 woningen van Talis. Grote Boel wordt gerealiseerd direct grenzend aan de al bestaande wijken van Oosterhout. Toekomstige bewoners van de wijk kunnen rekenen op een uitgebreid voorzieningenprogramma en een levendige woonomgeving waarin het aan niets ontbreekt.

 

Meer informatie

Voor meer informatie klikt u naar de projectwebsite van Opgewekt Wonen, of neem contact op met de makelaars, Advision Homecounsel, of Hans Janssen Garantiemakelaars.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media