LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Opgewekt wonen: elf woningen onder optie

Maandag 2 Maart 2015 | reacties 0
17610-heijmans-nijmegen-grote-boel-cam-8-dakkapel-72-dpi

Op zaterdag 7 februari is Heijmans gestart met de verkoop van Opgewekt Wonen. Het project omvat 17 energieneutrale woningen in de Grote Boel. Tijdens deze woonmanifestatie en de week daarna hebben geïnteresseerden de mogelijkheid gehad om zich in te schrijven voor een bouwnummer van zijn/haar voorkeur. In totaal waren dit 11 inschrijvingen, waarbij middels een loting een optie aan 9 kandidaten is verstrekt aan de inschrijvers.

Momenteel zijn de makelaars druk bezig om de eerste verkoopgesprekken met de kandidaten te voeren, waarbij kandidaten hun voorkeurswoning kunnen aangeven. Geïnteresseerden krijgen na het informatieve verkoopgesprek twee weken tijd om een definitieve aankoopbeslissing te maken.

Bent u ook geïnteresseerd in één van deze complete woningen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van de makelaars. Als het bouwnummer nog beschikbaar is krijgt u direct een vrijblijvende reservering, zodat u er zeker van bent dat de woning voor u gereserveerd blijft tot het verkoopgesprek. Is de woning van uw voorkeur inmiddels onder optie? Vraag de makelaar dan gerust om u als reserve kandidaat te registreren op uw favoriete bouwnummer.

 

De makelaars voor dit project zijn:

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media